Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hír és hírnév terület

Közzétéve: 2009. 07. 09. Írta: Sáfrány Zsófia és Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A déli zóna a Tűz elem által uralt terület, mely a piros és a narancsos színek által kerül reprezentálásra.
A déli energiák a sikert és a hírnevet állítják szolgálatodba. Csodálatos összhangot teremt a barátaiddal, a kollegáiddal és más emberekkel a közvetlen környezetedből. Az üzleti kapcsolataidat is segíti és a vitalitásodra sem lesz többé panaszod.

A lovak kifejezetten alkalmasak rá, hogy a déli energiákat erősítsék, igazi Yang energiaszimbólumok, egyben a kurázsit, a sikert és a hírnevet is jelképezik.

Azoknak, akik igen sok üzletben vesznek részt aktívan, elengedhetetlen egy ló figura a lakás ezen területén. A nagy hódítók is rendelkeztek ló szobrokkal, melyek testét kövek és más festett minták ékesítettek gazdagon, ezzel is kifejezve tulajdonosuk hitét a nagy sikerek elérésében.

A ló szobor a nagyhatalmak sikeres útját jelképezi, melyek igazán nagy hódításokat hajtottak végre, így számodra is azt jelenti, hogy győzelmet aratsz majd környezetedben.

A harang a magas pozíció szimbóluma. Ha előléptetést szeretnénk, tegyünk ezüst- vagy aranyszínű harangot az ebédlő déli részébe, hogy mindennapos kongatásával aktivizáljuk a területet, mikor leülünk étkezni.

A Főnix önmagában a korlátlan lehetőségek szimbóluma, amely sikert és szerencsét hoz, ugyanakkor senkit sem bánt meg vele. A Főnix a Hírnév területen egyedül álljon, mert Sárkánnyal az oldalán itt legyengül. Viszont Sárkánnyal az oldalán a partnerkapcsolatot erősíti.

Rózsaszín vagy áttetsző metszett kristállyal sok energiát adhatunk e területnek. Kifejezetten jó a kreatív munkát végzők számára, és segíti ötleteinket valóra váltani. Felfüggesztésévei elősegíthetjük ötleteink megvalósulását.

vissza a Bagua térképhez, nézd meg a többi terület leírását...
Forrás: Ezoterikus.hu