Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szellemidézés házilag

Közzétéve: 2007. 03. 19. Írta: Ezoterikus.hu Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Neked nincs Boszorkánytáblád? Pedig mindenre válaszolna, ha lenne... Megmutatjuk a tecnikát, csak ki kell próbálnod...
Hívták már többféle képpen: Quija tábla, beszélő tábla, szellemtábla, s miegymás...

De hol kezdődött? A New York állam, Hydesville nevű kisvárosában, 1848-ban egy fontos és különös dolog történt. Kate és Margaret Fox kapcsolatba kerültek egy halott ügynök szellemével. Egycsapásra híresek lettek, otthonuk szinte zarándokhellyé vált, és ezzel együtt elindítottak egy újfajta megszállottságot, ami az Egyesült Államok határán túllépve bejárta Európát is. Ma ezt a fordulatot nevezzük a modern spiritualizmus születési pillanatának.

Az egész világ kiváncsi volt a halottakkal való kommunikáció mikéntjére. Spiritualista gyülekezetek alakultak, és óriási igény támadt azokra a személyekre, akik rendelkeztek a túlvilág csatornák elérésének képességével. Ezeket a személyeket, ma nagyrészben médiumoknak nevezzük, mert képesek a szellemek és az emberek világa közti kommunikáció megteremtésére. Számos eltérő módszer alakult ki a szellemvilággal való kapcsolattartásra.

Melyek voltak ezek?


Asztaltáncoltatás: a médium és a jelenlévők ráhelyezték ujjaikat egy asztalra és erős koncentráció mellett vártak a szellemek üzenetére. Természetesen a kapcsolat csak akkor jött létre, ha a szellemek is akarták, ekkor az asztal megdőlt és/vagy mozgott, s kopogással próbáltak kommunikálni a földi világgal. Sokféle üzenet érkezett így a szellemektől. Az eredménessége vitatott, mert a kommunikáció nehézkes és sokszor sikertelen volt.

Szellemírás: ehhez egy kis kosarkát használtak, az egyik végéhez egy ceruzát erősítettek. A médium megérintette a kosarat, kapcsolatot teremtett a szellemekkel, akik átvéve az irányítást leírták üzenetüket. Ez a technika fejlődött, s kialakult belőle a szív alakú planchette-é, mely egy sokkal kifinomultabb eszköz volt. Alján két görgő helyezkedike el, a harmadik lábként egy ceruza funkciónál. A planchette-tel írott üzeneteket sokszor igen nehéz volt kibetűzni.

Épp ezért, mára sok médium megszabadult minden segédeszköztől, s a szellemvilág üzeneteit mentálisan közvetítik, egyfajta megváltozott tudatállapotban, amit transznak nevezünk.

Hogyan használd a Ouija-táblát?

Bevezetés

A Ouija tábla izgalmas tapasztalatokat nyújthat neked. Sokak szerint egyfajta kapu a másik világba, és óva intenek a használatától. Ugyanakkor sok ember ártalmatlan szórakozásnak tekinti, főleg, ha a használói nem veszik túl komolyan.

Irányelvek

1. Két ember jelenléte ajánlott. Egy személy nagyon riktán képes használni a táblát. Egy férfi és egy nő van jelen ideális esetben.

2. Mikor? Misztikus hatása miatt általában késő este szokták használni a táblát. Logikusan is ekkor érdemes, hsizen kevesebb a zavaró környezeti tényező.

3. Hangulatteremtés. Nem árt, ha elsötétíted a szobát, és meggyújtasz néhány gyertyát. Kapcsolj ki mindent, ami hangot vagy zajt ad ki magából.

4. Üljetek! Mindketten üljetek le, egymással szembe. Ha megoldható, akkor a térdeitek érjenek össze, a tábla legyen az öletekben. Ne használjatok asztalt, zavarhatja a kommunikációs csatornát.

5. Válasszatok kérdezőt. Mindkét használó vagy akár a szobában jelenlévők is kérdezhetnek, de lehetőleg előre írjátok fel a kérdéseket, na hadarjatok, ne vágjatok egymás szavába.

6. Mindketten tegyétek ujjaitokat a mutatóra (planchette-re), könnyedén.

7. Mozgassátok a mutatót körbe-körbe a táblán két percig, hogy bemelegedjen.

8. Ne hagyjátok, hogy a tábla átvegye az irányítást! A kérdezőnek azzal kell kezdenie, hogy bejelenti: az ülés kizárólag pozitív tapasztalatok megszerzése érdekében jött létre, illetve jó célból, és negatív energiákat nem látnak szívesen.

9. Kezdjetek egy egyszerű kérdéssel, amire igennel vagy nemmel lehet válaszolni.

10. Legyetek türelmesek. Ne akarjatok azonnali és fontos válaszokat kapni, és hagyjatok lehetőséget a táblának a válaszadásra.

11. Legyetek udvariasak. Amikor a tábla munkába fog, köszönjétek meg az együttműködést.

12. Ne kérdezzetek butaságokat. Lehet, hogy olyat válaszol a tábla, amely szintén butaság, de a céélja, hogy elrémítsen benneteket a komolytalankodástól.

13. Ne kérjetek fizikai jeleket. Sok tapasztalt felhasználó int attól, hogy a tábla használói fizikai jeleket kérjenek annak bizonyítására, hogy a szellem valódi vagy jelen van. A válasz lehet, hogy megérkezik, - fizikai formában, - de egy életre rossz emlék válhat belőle.

14. Ne higgyetek el feltétlenül mindent, amit a tábla mond. Ugyanúgy, mint bármilyen más információ esetében, ne fogadjatok el bármit, amit a tábla igaznak vagy hitelesnek tart.

15. Zárjátok le a táblát, ez egy nagyon fontos teendő! Ha végeztetek, a mutatót a táblán lévő viszontlátásra feliratra, és vegyétek le róla a kezeteket. Akár szóban is elköszönhettek!Nyomtasd ki magadnak a saját Ouija tábládat, és planchette-det! Kattints a képre, hogy megjelenjen nagyobb formában.

Ouija tábla

planchette
Forrás: www.ezoterikus.hu

Bezárás