Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

11 hely, ahol keresheted az igazit!

Közzétéve: 2009. 04. 17. Írta: Erdei-Gulyás Gabriella Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Nagyszüleink, szüleink idejében sem volt egyszerű ismerkedni, ahogyan minden kornak, a jelenleginek is megvannak a maga nehézségei.
Féltjük kialakult köreinket, munkánkat, családunkat, a médiákból ömlik az információ, melyet nemhogy megérteni, feldolgozni is képtelenség. Naponta hallunk szatírokról, lelkileg sérült emberek cselekedeteiről, melyek riasztóan hathatnak – félünk kitárulkozni, félünk a korábban szerzett sebek feltépésétől, félünk a ránk törő érzelmi kavargástól.

1. Baráti társaságban


Amikor két ember azonos baráti körbe tartozik, az ismerkedéshez tartozó út lerövidül. A barátok ajánlólevélként működnek, a közös ismeretség azonnali beszédtémát ad, a kommunikáció folyamata lerövidül, az elmondottak könnyen ellenőrizhetővé válnak mindkét fél részére.
Barátok közt ismerkedni ellenkező neműekkel, azzal a további előnnyel jár, hogy rájuk már nem lesz féltékeny a jövőbeli társ, hiszen ismeri őket, megbízik bennük.

2. Családi kapcsolatok

Családi rendezvényeken, születésnapokon, esküvőkön is nagyszerű dolog ismerkedni, hiszen már a szülőknek sem kell bemutatni, minden megy magától. Eleink kedvelt ismerkedési formája volt.

3. Munkahely


Azonos munkahelyen dolgozva előnyök és hátrányok kiegészítik egymást az ismerkedés terepét illetően. Előny, hiszen hasonló itt is az érdeklődési kör, hátrány, ha rosszul sül el az ismerkedés, netán később szakítás lesz az románc vége. Kulturált, felnőtt emberek azonban meg tudják ezt is oldani egymás közt, anélkül, hogy a munka rovására menne.

4. Iskolában


Aki kinőtt az iskolapadból, az is beiratkozhat újra egy továbbképzésre, átképzésre. Frissen tartja a szellemet a tanulás, mindamellett, hogy remek ismerkedési terep. Órák után lehet együtt lazítani, majd közösen készülni a vizsgákra.

5. Utcán


Utcán nem ismerkedünk – tanította anyám, melyről már akkoriban is vitáztam vele. Hol ismerkedjen az ember lánya, ha egész nap a munkahelyén van, nők között? Bátran lépj oda a kiszemelt férfihoz, kérj útbaigazítást, kérdezd meg a pontos időt, stb.

6. Bevásárlás közben

Klasszikus esetek: leejtesz valamit a boltban, a pasi közelében. Már az Úrhölgyeknek is bevált,amikor keszkenőiket hajigálták lovagjaik elé. Másik lehetőség, hogy egy szemmel láthatóan csak magának vásárló férfihez mész oda, keresve mondjuk az after shave polcát, hangsúlyozva, hogy apukádnak szeretnél egy új illatot keresni.

7. Könyvtárban, múzeumban, kiállításokon


Kiváló terep a félhangos megjegyzések elejtéséhez vagy elcsípéséhez, melyből remek beszélgetést lehet kanyarítani. Határozott előnye, hogy a férfi véleményalkotásával a jelleme egy része is meg fog mutatkozni. A terep semleges, bármikor el tudod hagyni a helyszínt.

8. Sportolási helyszíneken

Ismerkedhetsz oktatókkal és érdeklődőkkel is, akikkel össze fog kötni a sport, a sportág iránti rajongás.
Semmiképpen se ügyetlenkedj, ha valamiben profi vagy, mert visszatetszést kelthet, és a partnered is csak sértve érzi majd magát, ha kiderül a turpisság.

9. Üdülőhelyen

Wellness hétvégére utazni egy szintén szingli barátnőddel érdemes, de jó előre állapodjatok meg, hogy bárhogyan alakulnak is a dolgok, nem lesz sértődés a vége. Egyetlen férfi miatt sem érdemes a barátnőnkkel összeveszni.

10. Zenés helyeken, discoban


Aki bírja a füstöt és a zajt, bátran bevállalhatja. Szemezésből lesz a felkérés, abból a tánc, végül egy romantikus séta – nappal, egy semleges helyen, ahol sok ember jár. Fő az óvatosság, éjszaka, egyedül akkor sem szabad megbízni egy idegenben, ha észvesztően kék (szürke, zöld, barna, fekete) a szeme.

+ 1. Internetes fórumokon, chat szobákban

Rengeteg közösség, fórum létezik, de ha nem szeretnél direkt módon ismerkedni, nyiss egy blogot, ahol elmondod az olvasóidnak, hogy milyen társra vágysz.
Innen már csak egy lépés, hogy a megfelelő alany tegyen egy bejegyzést az írásod alá.
Az óvatosság alapszabályai itt is élnek, ne add ki valós adataidat, nagy forgalmú helyen találkozz ismerősöddel. Ne hagyd, hogy kikényszerítsen, kicsaljon tőled olyan személyes adatokat, amelyekkel veszélybe sodornád magadat vagy családodat.
Forrás: Ezoterikus.hu