Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Numerológia és jóslás

Közzétéve: 2009. 04. 09. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3334 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Lehet-e jósolni a számmisztika segítségével? Tartom magam továbbra is ahhoz, hogy konkrétan nem lehetne kijelenteni: igen lehet, vagy nem, nem lehet!
Ha valaki nekem teszi fel ezt a kérdést, akkor a nem mellett teszem le a voksot (Nóra), ugyanakkor Shift barátom már másképp gondolkodik és vélekedik erről a kérdésről. Nézzük Õ mit válaszol egy olvasó által feltett kérdésre:

mikike írta:

"tényleg írhatnál még a numerológiáról shift! Prognózisra is lehet használni?

egy másik topikban (új bolygó?) amúgyis azt mondta merc, hogy az asztrológia használható jóslásra, mert az ilyen princizékből áll a numerológiáról nem nyilatkozott nem láttad?"


Kedves Mikike!

A numerológia nem kötődik időhöz, ezért a Mindenség időtől független üzenetének megfejtéséhez szolgál eszközül. Az idő csakis a megnyilvánult világban bír tartalommal, mégpedig úgy, hogy annak jelentősége annál nagyobb, minél alacsonyabb szintű (dimenziójú) megnyilvánulásról van szó. Az idő segéddimenzió, amely a Mindenség megismerését segíti a korlátokkal jellemezhető világokban. A jóslásnak akkor van szerepe, ha az időnek is.

A számok a Mindenség direkt üzenetei, oly módon, hogy azok megnyilvánulása dimenziófüggetlen. Ha a materiális világot tekintjük valamilyen szimbólumnak, akkor az időt nem tudjuk kizárni az üzenetek értelmezéséből, és máris elérkeztünk a pontosítás problematikájához. Amit pontosítani szükséges, az nem pontos, és sohasem lehet az. E problémát persze át lehet hidalni, hiszen a pontosságra többnyire nincs szükségünk.

Lehet-e jósolni a numerológiával? Miért ne lehetne? Miért éppen a numerológiával ne lehetne, hiszen ebben a szimbólumrendszerben nem lehetségesek változások, nem fognak találni új számokat, ami bonyolítaná vagy árnyaltabbá tenné az értelmezést. És jósolnak is a numerológia eszközére támaszkodva, jóllehet egy-egy saját egregor segítségével...

Shift

Bezárás