Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerencsét jósol Obamának a kínai számmisztika

Közzétéve: 2009. 03. 08. Forrás: Független Hírügynökség
Értékelés
Ez a cikk 3366 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Jó éve lesz az új amerikai elnöknek, Barack Obamának - állítja egy indonéziai, számmisztikával is foglalkozó Feng Shui mester.
A Jakarta Globe Daily című napilapban csütörtök megjelent írás szerint a 44. amerikai elnöknek annak ellenére is szerencsés éve lesz, hogy a kínai kultúrában a 4-es a halál szimbóluma. Az új amerikai elnök, a Hawaii szigetén született Barack Obama gyerekkorában 4 évet élt Indonéziában.

A húsz éve Feng Shuit oktató mester jóslata szerint a 47 éves Obamának két évig lehetősége lesz arra, hogy valami nagyot alkosson. 2009 az ökör éve ugyanis a kínai horoszkópban, az új amerikai elnök pedig 1961-ben született, ami szintén az ökör éve volt. Az ennek az állatnak a jegyében született emberek a kínai horoszkóp szerint szorgalmasak, nagy munkabírásúak, állhatatosak és kitartóak. Arról, hogy Obama a 44. amerikai elnök, a mester azt mondta, hogy a Kínában a 4-es a nyugati kultúra baljóslatú 13-as számának a megfelelője.

Sok kínai épületben nem jelölik a negyedik szintet, ezt a számot kihagyják, és így a 3. emeletet gyakorta az ötödik követi. Ennek ellenére a mester a 44-et úgy értelmezi, hogy a két számot összeadva nyolcat kapunk, ami már szerencsét jelent.
Forrás: Független Hírügynökség

Bezárás