Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mi a felkelőjegyed?

Közzétéve: 2007. 02. 26. Írta: Szatmári Nóra Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 4557 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Mi a felkelő jegy? A felkelő jegy megegyezik az aszcendenssel, de sokan ezt nem vagy csak pontatlanul tudjátok! Most egy meglepően egyszerű táblázat segítségével megismerheted a saját aszcendensedet!
Mi az aszcendens?

Az aszcendens a horoszkópban a születés pillanatában felkelő jegyet mutatja. Az aszcendens a keleti horizonton felkelő jegynek éppen feljövő foka. A külvilág felé mutatott arcunkról ad képet. Az aszcendensünk azért meghatározó, mert gyakori, hogy környezetünk ilyennek ismer bennünket, nem pedig olyannak, mint a születési jegyünk.

Hozzávetőlegesen 2 óránként változnak az aszcendensek, de a Föld dőlésszöge miatt egy jegynél ez lehet kicsit több, másiknál kicsit kevesebb. Ha a teljes kört felosztjuk 12 egyenlő részre, azaz 30 fokokra, akkor láthatjuk, hogy egy jegy egy nap, csak egyszer kap szerepet. Az aszcendens tengelye normális esetben 1 fokot halad 4 percenként, így képes 24 óra alatt egy teljes kört leírva mind a 12 jegyet érinteni, és a kört bezárni.

A táblázat segítségével válaszd ki a Napjegyedet, azaz a születési csillagjegyedet, majd abban a sorban válaszd ki a születésed óráját. Ha ez megvan KATTINTS az ott talált CSILLAGJEGY KÉPÉRE!

Amennyiben egész órakor születtél (pl. 14:00), kérdezd meg a fórumon az aszcendensedet, hogy biztos jó eredményt kapj! Kattints ide, és kérdezz a fórumban!

Születési időd
Napjegyed
6-8 8-10 10-12 12-14 14-16 16-18 18-20 20-22 22-24 0-2 2-4 4-6
Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
Nyilas
Bak
Vízöntő
Halak

A táblázat 90%-os pontosságú!
Forrás: www.ezoterikus.hu