Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

8-as névszámú ember

Közzétéve: 2007. 02. 21. Írta: Ezoterikus.hu Forrás: Szatmári Nóra
Értékelés
A gyakorlatias
A 8-as névszámú emberek a hatalom, a pénz, a siker világában élnek, olyan képességeket kaptak a sorstól, amelyekkel sokra vihetik az életben. Kemény, gyakorlatias, alapos vagy, minden apró sikerért keményen meg kell dolgoznod. Ha nem éred el céljaidat, olyan mélyen elkeseredsz, hogy szándékosan elpusztítasz mindent, amit eddig megalkottál.

A végletek embere vagy, semmi sem áll távolabb tőled, mint a nyugalom, az unalom és a mértékletesség. Ellene vagy minden átlagos, normális dolognak, viszolyogsz a rutintól. Érzelmi életed ezek ellenére is gazdag, viszont érzelmeidet ritkán feded fel teljesen. Számodra értelmetlen az élet, ha nincsen versenyhelyzet, ha nincs miért küzdeni, harcolni. Domináns tulajdonságaid az aktivitás, tettvágy, kezdeményezés, kalandvágy, bátorság, agresszió.

Negatív tulajdonságaid az agresszió mellett a kíméletlenség, meggondolatlanság, a támadókedv és a bosszúállás. Akkor is ragaszkodsz elképzeléseidhez, ha azok távol állnak a valóságtól. Cinikus, akár fanatikus is tudsz lenni.

Érzelmi életedben a legnagyobb hiba az, hogy betegesen féltékeny tudsz lenni. Rendkívül türelmetlen vagy, mindent azonnal akarsz.

Harmonikus társad lehet - akár barát vagy partner: a 2-es, 4-es, és 7-es névszámú személyek.
Forrás: Szatmári Nóra