Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

7-es névszámú ember

Közzétéve: 2007. 02. 21. Írta: Ezoterikus.hu Forrás: Szatmári Nóra
Értékelés
A méltóságteljes
A 7-es névszámú emberek komolyak, méltóságteljesek. Ez a szám legfőképpen a tudósokra, filozófusokra, misztikusokra jellemző.

Rendszerint már idejekorán elkezdesz az emberi lélekkel, a hittel, misztikával vagy egyéb tudományos témával foglalkozni. Analitikai képességeid páratlanok. Már fiatalon megtapasztalhatod, hogy környezeted odafigyel a véleményedre. Gyógyítója lehetsz az emberi testnek és léleknek, belelátsz a dolgok lényegébe és az emberek lelkébe. Rendkívül éles eszed van, emellett hajlamod van a fantasztikus álmodozásokhoz.

Minden megszokottat, középszerűt mélyen megvetsz, leginkább visszahúzódsz embertársaidtól. Az anyagiak nem sokat jelentenek számodra. Megközelíthetetlennek és pesszimistának tűnsz a kivülállók szemében. Nem tartozol a közkedvelt emberek közé, mert gyakran túlságosan kritikus, és mások szemében érzéketlennek, zárkózottnak, barátságtalannak tűnhetsz, mivel érzelmeidet nehezedre esik kimutatni.

Szereted az egzotikus tájakat és a hosszabb utazásokat, ha teheted, magad is belevágsz ilyenbe. Jó üzleti elképzeléseid vannak, de nagyon ritkán vagy képes megvalósítani ezeket.

Harmonikus társad lehet - akár barát vagy partner: az 1-es, 2-es, 4-es, és 8-as névszámú személyek.
Forrás: Szatmári Nóra