Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Arkangyal kártyák titkai

Közzétéve: 2007. 04. 12. Írta: Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya Forrás: Édesvíz Kiadó
Értékelés
Az arkangyalok létező, vallás feletti, nagy hatalmú lények. Õk felügyelik az őrangyalokat, üzeneteket közvetítenek a Teremtőtől, és az életünk minden területén támogatnak bennünket.
Oltalmaznak és irányítanak, békét teremtenek a világban, az emberben. Hatalmuknál fogva képesek rábírni bennünket a cselekvésre.
Õket nem köti a tér és az idő, ezért egyszerre mindenkinek tudnak segíteni, aki hozzájuk fordul, továbbá személyes kapcsolatot és egyedi élményeket nyújtanak.
Az arkangyalok valamennyi vallásos és szellemi hitrendszerben megjelennek, más-más vonásokkal. A kártyacsomag tizenöt arkangyalt tartalmaz a zsidó, a kabbalista, a keresztény, a katolikus és az iszlám vallás ősi, szellemi hagyományából, szentírásaiból és hitvilágából. A lapokon a közismertebb nevük szerepel, noha némelyiküket más tanokban eltérő néven emlegetik. Ne feledjük, hogy minden egyes arkangyalhoz három kártya tartozik! Illusztrációnak olyan festményeket választott az író, amelyek hűen adják vissza a látomásaiban megjelent lényeket.

A kártyák oldalán olvasható az egyes arkangyalok feladatköre, mit jelent a nevük, milyen színű az aurájuk, és milyen kristályok erősítik fel az energiájukat.
Bárki kérheti a segítségüket. Nincs szükség szertartásra, vallásos vagy valamilyen különleges képzettségre, esetleg "tökéletes" életvitelre, hogy magunkra vonjuk a figyelmüket. Egyszerűen gondoljunk a kiválasztott arkangyal nevére, ez elegendő a megidézéséhez. A kártyák segítségével megismerhetjük őket, a szerepüket, és meghitt viszonyba kerülhetünk velük.

Az arkangyalok szívesen segítenek az élet bármely területén. Nem kell aggódnunk, hogy sokkal fontosabb ügyek mellől szólítjuk el őket, hiszen korlátlan lények. Az őrangyalainkkal egyetértésben gyógyítanak, irányítanak, és még csodákat is tesznek.

HÚZZ MINDEN REGGEL EGY KÁRTYÁT, hogy az angyalok utat mutassanak!

Forrás: Édesvíz Kiadó