Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Szerelem 2009. - Iránymutatód a Hold!

Közzétéve: 2009. 01. 04. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A legkülönfélébb módszerek léteznek arra, hogy szerelmi jóslatokkal lássuk el olvasóinkat. Íme a legkézzelfoghatóbb szisztéma: Szerelmi egyveleg 2009!

Valószínűleg már Te is tudod, hogy 2009. a Mars, másodsorban Hold éve. A Hold az érzelmek bolygója. Ráadásul ez az időszak épp egybeesik a Bivaly évével, mely a kínai ciklus második éve.  Kettő azaz dualitás... Mindkettő óriási lehetőségeket tartogat, és csak egy éved van arra, hogy magadhoz ragadd a kezdeményezést. Mozgás, energiafelvétel, siker, belső átalakulási folyamatok, pozitív hatások. Ne mondj le egyikről se, mind a tiéd lehet, csak élj vele.

Ezekhez a folyamatokhoz társul hozzá segítő szándékával a Vénusz, a szerelem bolygója. Teszi mindezt úgy, hogy mindenki számára tartogat boldogságot, megújulást, előrelépést, változtatási lehetőséget! Kiemelkedik ezek közül a Vízöntő, a Kos és a Mérleg jegy, a kínai asztrológiában pedig a a Bivaly , a Tigris és a Kecske jegy. Bár 2006. óta a Plútó nem bolygó, de asztrológiai fontosságát megtartotta, s Vénusszal való együttműködése különösen intenzív és erőteljes hatással lesz mindannyiunkra.

Valami egészen új...

Ahhoz, hogy pontos előrejelzést kaphassunk, együttesen vettem figyelembe a Jupiter, a Vénusz, a Plútó és a Hold hatásait. Ehhez idén hozzácsapom a Bíborcsillag asztrológiai tudományomat, illetve a Holdév folyamatait. Igy egy speciális - Szatmári Nóra féle - egyveleget kapunk...

Ha csak annyira jó előrejelzést adok, mint 2008. elején, akkor a most következő leírás 90%-ban PONTOS! Ez volt olvasóim 2008. évi visszajelzése, remélem, idén is írtok sikereitekről, boldogságotokról.

Általános Szerelmi előrejelzés 2009-re

(az előrejelzésnél elsősorban a pozitív hatású időt és lehetőséget emelem ki, mert a részletes elemzésnél végig veszem a nehézségeket is).

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás