Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Disznó és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: Ez az esztendő meghozza számodra a régóta áhított sikert. Karrieredben előreléphetsz, vagy könnyen válthatsz munkahelyet, mely elképzeléseidnek éppen megfelel. Szakmai tudásodat is most kell továbbfejlesztened, tanulj, járj képzésekre - gyorsan visszajön az ezekbe fektetett összeg és idő!
       
Pénz: Ne tétovázz, azonnal csapj le minden lehetőségre, melyet a 2020-as évben kínálnak számodra. Különösen az év középső harmadában adódnak olyan lehetőségek, melyekkel megtöbbszörözheted bevételeidet, meglepő és érdekes módon!

Szerelem: Februárban, áprilisban és októberben érdekes fejlemények várhatóak szívügyek terén. Most megismerheted a Nagy Őt, vagy végre elérkezik az idő arra, hogy rendezd párkapcsolatodat meglévő partnereddel.

Kapcsolatok: Szentelj kellő időt a kikapcsolódásnak, találkozz többet kedves barátaiddal, hisz mostanában hiányolnak Téged. Számos meghívást fogsz kapni, s a társasági élet örömeit sokszor élvezheted. Ne hanyagold el családodat sem!

Egészség: Összességében a 2020-as év nagyon kedvező lesz számodra, ezért bizony elképzelhető, hogy egészségedre nem fogsz kellő időt szánni, s a hidegebb időszakokban problémáid adódhatnak. Ha erre kellőképpen odafigyelsz, elkerülheted ezt!
 


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás