Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Disznó és a 2017-es év

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2017!

 

Munka: A Kakas éve meghozza számodra a régóta áhított sikert. Karrieredben előreléphetsz, vagy könnyen válthatsz munkahelyet, mely elképzeléseidnek éppen megfelel. Szakmai tudásodat is most kell továbbfejlesztened, tanulj!
       
Pénz: Ne tétovázz, azonnal csapj le minden lehetőségre, melyet a 2017-es évben kínálnak számodra. Különösen az év középső harmadában adódnak olyan lehetőségek, melyekkel megtöbbszörözheted bevételeidet, meglepő és érdekes módon!

Szerelem: Februárban, áprilisban és októberben érdekes fejlemények várhatóak szívügyek terén. Most megismerheted a Nagy Őt, vagy végre elérkezik az idő arra, hogy rendezd párkapcsolatodat meglévő partnereddel.

Kapcsolatok: Szentelj kellő időt a kikapcsolódásnak, találkozz többet kedves barátaiddal, hisz mostanában hiányolnak Téged. Számos meghívást fogsz kapni, s a társasági élet örömeit sokszor élvezheted. Ne hanyagold el családodat sem!

Egészség: Összességében a 2017-es év nagyon kedvező lesz számodra, ezért bizony elképzelhető, hogy egészségedre nem fogsz kellő időt szánni, s a hidegebb időszakokban problémáid adódhatnak. Ha erre kellőképpen odafigyelsz, elkerülheted ezt!
 


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás