Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Kutya és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: Rengeteg esély, tálcán kínált lehetőség vár a Kutyákra munka és karrier területén ebben az esztendőben. Feljebb léphetsz a ranglétrán, de ehhez elengedhetetlen, hogy kellő önbizalmad és ambíciód legyen. Hangsúlyozd ki erősségeidet, és rejtsd el gyengeségedet!
       
Pénz: Bátraké a szerencse 2020-ban! Akármerre indulsz, mindenhol új és újabb lehetőségekbe ütközhetsz, használd ki ezeket, és keress több pénzt, mely igazán rád fér. Saját vállalkozás indításához, új beruházáshoz különösen a nyár eleje és az őszi időszak kedvez!

Szerelem: Igen fontos és előnyős találkozás lehetőségét kínálja a tavaszi időszak, valamint október és december. A magányos Kutyák találkozhatnak valakivel, aki bizony megdobogtatja szívüket, s hosszú távú kapcsolat lehet belőle! Hagyd, hogy kicsit sodorjon az ár, jó kikötő felé fog vinni.

Kapcsolatok: Kellőképpen becsüld meg családodat, akik mindig melletted állnak, pedig 2020-ban kevesebb időd jut rájuk. Ha szükséged van a támogatásukra, vagy kollégáid, barátaid iránymutatásaira, bizton számíthatsz rájuk bármikor!

Egészség: Ne hanyagold el egészségedet a sok munka terhére, hisz ha lebetegszel, az visszavet a munkádban! Különös odafigyelést igényel a márciusi és a decemberi hónap. Kiadott energiáidat pihenéssel pótold!
 


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás