Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Kutya és a 2017-es év

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2017!

 

Munka: Rengeteg esély, tálcán kínált lehetőség vár a Kutyákra munka és karrier területén ebben az esztendőben. Feljebb léphetsz a ranglétrán, de ehhez elengedhetetlen, hogy kellő önbizalmad és ambíciód legyen. Hangsúlyozd ki erősségeidet, és rejtsd el gyengeségedet!
       
Pénz: Bátraké a szerencse 2017-ben! Akármerre indulsz, mindenhol új és újabb lehetőségekbe ütközhetsz, használd ki ezeket, és keress több pénzt, mely igazán rád fér. Saját vállalkozás indításához, új beruházáshoz különösen a nyár eleje és az őszi időszak kedvez!

Szerelem: Igen fontos és előnyős találkozás lehetőségét kínálja a tavaszi időszak, valamint október és december. A magányos Kutyák találkozhatnak valakivel, aki bizony megdobogtatja szívüket, s hosszú távú kapcsolat lehet belőle!

Kapcsolatok: Kellőképpen becsüld meg családodat, akik mindig melletted állnak, pedig 2017-ben kevesebb időd jut rájuk. Ha szükséged van a támogatásukra, vagy kollégáid, barátaid iránymutatásaira, bizton számíthatsz rájuk bármikor!

Egészség: Ne hanyagold el egészségedet a sok munka terhére, hisz ha lebetegszel, az visszavet a munkádban! Különös odafigyelést igényel a márciusi és a decemberi hónap. Kiadott energiáidat pihenéssel pótold!
 


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás