Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Kakas és a 2017-es év

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2017!

 
Munka: Elérkezett végre az idő ahhoz, hogy kellőképpen megalapozd a jövődet, s eddig elért sikereidet és hírnevedet jó célokra használd fel. A mindennapos kemény munka meghozza gyümölcsét szeptemberre. Az év kulcsszava: cselekvés.
   
Pénz: Jelentős bevétel-növekedésre számíthatsz 2017 folyamán, de ehhez fontos, hogy sokszor akár a szabadidődből is lecsípve, karrierednek szenteld energiáidat. A hirtelen felbukkanó lehetőségeket használd ki.

Szerelem: Szívügyek terén is akkor teszed jól, ha magadhoz ragadod a kezdeményezést, akár elkötelezett vagy, akár új kapcsolatra vágysz. Erre a legalkalmasabb időszak nyár elején adódik. Addig is sok érdekes kalandba bonyolódhatsz.

Kapcsolatok: 2017 előrehaladtával sok új ismeretségre tehetsz szert, karriered, baráti köröd segítségével egyaránt. Ezek a kapcsolatok a későbbiekben komoly hasznot is hozhatnak, s nem utolsó sorban meghozhatják a magányos Kakasok számára a szerelmet.

Egészség: Kakasként szervezeted masszív és erős, ezért nem kell tartanod jelentősebb betegségektől, legyengüléstől. Júliusban és decemberben azonban figyelj oda nagyon egészségedre, ez az időszak akadályozhat feladataid elvégzésében.


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás