Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Kakas és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: Elérkezett végre az idő ahhoz, hogy kellőképpen megalapozd a jövődet, s eddig elért sikereidet és hírnevedet jó célokra használd fel. A mindennapos kemény munka meghozza gyümölcsét szeptemberre. Az év kulcsszava: cselekvés.
   
Pénz: Jelentős bevétel-növekedésre számíthatsz 2020 folyamán, de ehhez fontos, hogy sokszor akár a szabadidődből is lecsípve, karrierednek szenteld energiáidat. A hirtelen felbukkanó lehetőségeket használd ki.

Szerelem: Szívügyek terén is akkor teszed jól, ha magadhoz ragadod a kezdeményezést, akár elkötelezett vagy, akár új kapcsolatra vágysz. Erre a legalkalmasabb időszak nyár elején adódik. Addig is sok érdekes kalandba bonyolódhatsz.

Kapcsolatok: 2020 előrehaladtával sok új ismeretségre tehetsz szert, karriered, baráti köröd segítségével egyaránt. Ezek a kapcsolatok a későbbiekben komoly hasznot is hozhatnak, s nem utolsó sorban meghozhatják a magányos Kakasok számára a szerelmet.

Egészség: Kakasként szervezeted masszív és erős, ezért nem kell tartanod jelentősebb betegségektől, legyengüléstől. Júliusban és decemberben azonban figyelj oda nagyon egészségedre, ez az időszak akadályozhat feladataid elvégzésében.


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás