Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Majom és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: Komoly tervezésre és jelentős rugalmasságra lesz szükséged 2020-ban, ha talpon akarsz maradni. Nem kevésbé fontos az alaposság és az éberség, mert most egy kisebb hiba miatt is problémáid adódhatnak munkádban, előmeneteledben. Ne gondolkodj váltáson, csak akkor, ha az elkerülhetetlen, vagy költözés miatt szükséges!

Pénz: A néha-néha nehézkesnek mutatkozó körülményekhez igazodva, próbáld meg a legtöbbet kihozni pénzügyeidből. Óvakodj a váratlan és nagy kiadásoktól, hitelfelvételtől. Inkább tartsd szem előtt, hogy a biztos kevés most sokkal több, mint a legkisebb bizonytalanság.

Szerelem: Az elkötelezettség nélkül élőknek igen érdekes alkalmuk adódhat ismerkedésre, melyből szerelem is kerekedhet, ehhez különösen a nyári hónapok kedveznek. Ha már elkötelezett vagy, szép időszaknak nézel elébe, sok romantikával.

Kapcsolatok: Fontos, hogy ne hagyj ki semmilyen lehetőséget sem arra, hogy társasági életet élj. Kellemes élményekben lehet részed, új barátokat, érdekes kapcsolatokat szerezhetsz. Családodban fordulatos események következnek be.

Egészség: A 2020-as évben sokszor nyughatatlan, izgága leszel, rendszeresen fáradékonyságra, fejfájásra panaszkodhatsz. Fontos, hogy ne csak a karrieredre és a szórakozásra, hanem fizikai testedre is szánj elegendő időt!


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás