Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Kecske és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: Ez az év semmiféle hátrányos helyzetbe nem sodor téged! Kitűnő, tálcán kínált lehetőségek közül csemegézhetsz, csak legyél képes megfelelően kihasználni ezeket! Most alkalmad nyílik az előmenetelre, még több elismerésre, pozitív fordulatokra! Ha váltáson gondolkodsz, biztos, hogy megtalálod álmaid lehetőségét!
       
Pénz: Minden alkalmat ragadj meg, hogy még több bevételhez juthass, s komoly tartalékokat képezhess! Rengeteg munkád, tanulmányaid most valódi pénzértékben jelennek meg életedben. Fontos, hogy ne pazarold el, amire szert teszel! Gondolkodj hosszú távú befektetésekben.

Szerelem: Szívügyeid területe mozgalmas lesz, eljegyzés, házasság, gyermekáldás is kopogtathat. Ha még keresed az igazit, ne bánkódj tovább, 2020 kiválóan alkalmas arra, hogy végre megtaláld azt, akire vágysz!

Kapcsolatok: Olyan jelentős ismeretségeket köthetsz, melyek igazi barátságokká, vagy valódi, kamatozó üzleti kapcsolatokká alakulnak, - egészen gyorsan. 2020 alkalmas arra is, hogy társas üzleti vállalkozásba kezdj! Fogadj el minden buli meghívást!

Egészség: Hacsak nem keresed a bajt, akkor kizárt, hogy az idei évben bármilyen komoly nehézségbe ütközz.  Ha mégis van régóta húzódó betegséged, akkor itt az idő, hogy végleg megszabadulj tőle, akár műtét vagy egyéb beavatkozás által.


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás