Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Ló és a 2017-es év

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2017!

 
Munka: Kitartásodnak, elképesztő ambíciódnak köszönhetően végre olyan célokat érhetsz el karriered területén, melynek alapjait még a tavalyi, Patkány évében teremtetted meg. Akár már meglévő helyeden maradsz, akár új lehetőséget keresel, kitűnő alkalmaid adódnak a váltásra.
   
Pénz: Habár a legtöbb Lónak emelkedik némileg a fizetése, vagy egyéb bevételei, ugyanakkor komoly odafigyelés és számolgatás szükséges ahhoz, hogy ne költekezd túl magad a kelleténél. Minden nagyobb kiadást vagy beruházást alaposan fontolj meg, ellenkező esetben nehézségekkel találod szembe magad.
   
Szerelem: Ha még keresed az igazit, jól teszed, ha kilépsz otthonod 4 fallal körülzárt területéről, és alkalmat adsz magadnak az ismerkedésre, melyre nyáron különösen nagy az esély. Ha van már társkapcsolatod, ideje, hogy végre elkötelezzétek magatokat.

Kapcsolatok: Lóként családszerető, másokra odafigyelő ember vagy, így a sok feladat mellett is kellő időt fogsz szánni szeretteidre. Különösen a tavaszi és nyári időszak kínál arra alkalmat, hogy új barátságokra és üzleti kapcsolatokra tegyél szert.

Egészség: Körülményeid azt segítik elő, hogy komolyabb problémák nélkül menj végig ezen az éven. Ha szükség van műtétre, vagy egyéb orvosi beavatkozásra, biztos, hogy szerencsésen túl leszel rajta, s hamar meggyógyulsz, felépülsz.


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás