Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Ló és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: Kitartásodnak, elképesztő ambíciódnak köszönhetően végre olyan célokat érhetsz el karriered területén, melynek alapjait még a tavalyi évben teremtetted meg. Akár már meglévő helyeden maradsz, akár új lehetőséget keresel, kitűnő alkalmaid adódnak a váltásra.
   
Pénz: Habár a legtöbb Lónak emelkedik némileg a fizetése, vagy egyéb bevételei adódnak, ugyanakkor komoly odafigyelés és számolgatás szükséges ahhoz, hogy ne költekezd túl magadat a kelleténél. Minden nagyobb kiadást vagy beruházást alaposan fontolj meg, ellenkező esetben nehézségekkel találod szembe magad.
   
Szerelem: Ha még keresed az igazit, jól teszed, ha kilépsz otthonod négy fallal körülzárt területéről, és alkalmat adsz magadnak az ismerkedésre, melyre nyáron különösen nagy az esély. Ha van már társkapcsolatod, ideje, hogy végre elkötelezzétek magatokat.

Kapcsolatok: Lóként családszerető, másokra odafigyelő ember vagy, így a sok feladat mellett is kellő időt fogsz szánni szeretteidre. Különösen a tavaszi és nyári időszak kínál arra alkalmat, hogy új barátságokra és üzleti kapcsolatokra tegyél szert.

Egészség: Körülményeid azt segítik elő, hogy komolyabb problémák nélkül menj végig ezen az éven. Ha szükség van műtétre, vagy egyéb orvosi beavatkozásra, biztos, hogy szerencsésen túl leszel rajta, s hamar meggyógyulsz, felépülsz.


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás