Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Kígyó és a 2017-es év

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2017!

 
Munka: A 2017-es esztendő nem a legszerencsésebb időszak életedben, nem minden alakul úgy, ahogy előre tervezed. Ezért minden komolyabb lépés esetén, készíts „B tervet” is, s ne veszítsd el lelkesedésedet az első bukás után. Állj fel, és kezd újra, s ne csüggedj!
   
Pénz: Legyél sokkal határozottabb és elszántabb pénzügyeiddel összefüggésben, ne vágd nagyobb fába a fejszédet, mint amit kivitelezni is tudsz. Kerüld a hitelfelvételt, a költözést, és tartalékolj a váratlan kiadásokra! Jó kilátásaid vannak, de ne pazarolj feleslegesen!

Szerelem: Számos alkalmad adódik, hogy új ismeretségeket köss, melyekből egy hosszú távú, mély érzelmeken nyugvó kapcsolat is kialakulhat. Fontos lenne, hogy rádöbbenj, mire van szükséged egy párkapcsolatban: tüzes szerelemre vagy bizalomra?

Kapcsolatok: Társasági lény vagy, így komoly figyelmet kell szentelned barátaidra, családodra egyaránt. Képes vagy arra, hogy másoknak jó és megfontolt tanácsokat adj, s rokonaid közti viszályokat segíts elsimítani. Erre több példa is lesz 2017 folyamán.

Egészség: Igazán nem helyes, ha bezárkózol, s egyedül próbálsz megküzdeni esetleges gondjaiddal. Ha lelki problémáid vannak, fordulj szeretteidhez, ha fizikai gondok merülnek fel, ne húzd az időt, hanem keresd fel orvosodat, s gyorsan el is múlik a baj.Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás