Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Kígyó és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: A 2020-as esztendő nem a legszerencsésebb időszak életedben, nem minden alakul úgy, ahogy előre eltervezed. Ezért minden komolyabb lépés esetén, készíts „B tervet” is, s ne veszítsd el lelkesedésedet az első bukás után. Állj fel, és kezdd újra, s ne csüggedj! Csapatmunkában jobban tudsz teljesíteni, mint magányos farkasként.
   
Pénz: Legyél sokkal határozottabb és elszántabb pénzügyeiddel összefüggésben, ne vágd nagyobb fába a fejszédet, mint amit kivitelezni is tudsz. Kerüld a jelentős hitelfelvételt, a túl messzire költözést, és tartalékolj a váratlan kiadásokra! Jó kilátásaid vannak, de ne pazarolj feleslegesen!

Szerelem: Számos alkalmad adódik, hogy új ismeretségeket köss, melyekből egy hosszú távú, mély érzelmeken nyugvó kapcsolat is kialakulhat. Fontos lenne, hogy rádöbbenj, mire van szükséged egy párkapcsolatban: tüzes szerelemre vagy bizalomra?

Kapcsolatok: Társasági lény vagy, így komoly figyelmet kell szentelned barátaidra, családodra egyaránt. Képes vagy arra, hogy másoknak jó és megfontolt tanácsokat adj, s rokonaid közti viszályokat segíts elsimítani. Erre több példa is lesz 2020 folyamán.

Egészség: Igazán nem helyes, ha bezárkózol, s egyedül próbálsz megküzdeni esetleges gondjaiddal. Ha lelki problémáid vannak, fordulj szeretteidhez, ha fizikai gondok merülnek fel, ne húzd az időt, hanem keresd fel orvosodat, s gyorsan el is múlik a baj.Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás