Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Sárkány és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

 
Munka: Igazán biztató, sőt kedvező hatások érvényesülnek 2020 folyamán, azonban fontos, hogy légy elkötelezett, lelkiismeretes, és segíts azoknak a kollégáknak, akik erre rászorulnak. Ha így cselekszel, komoly előrelépésre számíthatsz, környezeted teljes támogatásával!
   
Pénz: 2020 utolsó négy hónapjában megnövekvő kiadásokra számíthatsz, így jól teszed, ha előre tartalékolsz erre az időszakra. Készíts alapos pénzügyi költségvetést erre az évre, s csak akkor vágj bele nagyobb kiadásba, ha erre biztos alapok állnak rendelkezésedre.

Szerelem: Eseményekben kiemelkedően gazdag időszak vár, ne utasíts vissza egyetlen randevút, társasági eseményt sem. Mozdulj ki otthonról, hogy találkozhass a vágyott szerelemmel. Ehhez különösen a tavaszi és az őszi időszak kedvez. Felbukkanhat egy régi szerelem is, ám inkább ismeretlen terepet érdemes felfedezni.

Kapcsolatok: Rengeteg érdekes és élvezetes pillanatot tartogat számodra a 2020-as év. Új ismeretségeket kötsz, ebből néhány igaz barátoddá válik. Szociális életed mozgalmas lesz, családod hangot adhat annak, hogy keveset látnak otthon, így róluk se feledkezz meg.

Egészség: Mivel 2020 igen mozgalmasnak ígérkezik, lényeges lesz, hogy időt és energiát szentelj egészséged megtartására is. Szabadidődben szánj időt a sportolásnak is, egyél kellő mennyiségű gyümölcsöt, szedj vitaminokat.Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás