Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Nyúl (Macska) és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: rengeteg elfoglaltságra számíthatsz, ezért önfegyelemre lesz szükséged, hogy minden feladatot végre tudj hajtani. Vegyél részt a csapatmunkában, hisz itt tudod igazán megmutatni rejtett képességeidet, bátran fordulhatsz segítségért környezetedhez.
   
Pénz: Lendületes, emelkedő anyagi fejlődésre számíthatsz, különösen az év első harmadában. Számos új lehetőség adódik, melyeket, ha kellőképpen kihasználsz, komoly plusz bevételekre számíthatsz. Ingatlanbefektetések terén irtó jó lehetőségeid adódnak.
   
Szerelem: Érzelmi téren az óvatosság az elsődleges szempont. Mivel a munkád és karriered miatt rengeteg elfoglaltságod lesz, így kevés idő jut majd a családodra, s ez könnyen feszültségekhez vezethet. A magányos Nyulaknak a tavaszi és az őszi időszak kiváló az ismerkedésre.

Kapcsolatok: 2020 folyamán fontos lesz, hogy ne utasíts vissza semmilyen meghívást, ugyanis rengeteg új barátra, ismerősre tehetsz szert, akik nemcsak a privát szférában, hanem akár a karriered területén is segítséget nyújthatnak neked.

Egészség: A rád nehezedő számos teher miatt nem árt, ha odafigyelsz egészségedre. Szervezeted megérzi, hogy keveset pihenteted, sőt szinte agyon nyúzod, így ez akár szervi problémákhoz is vezethet. Találj időt a testmozgásra és lelked elcsendesítésére is!


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás