Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Tigris és a 2017-es év

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2017!

 

Munka: Ez az év hoz jót, és kellemetlen élményt egyaránt. Arra a legalkalmasabb, hogy felkészülj a következő évekre, alapozz újra mindent! 2017-ben azonban még kicsúszhatott egyszer-kétszer kezedből az irányítás, de ez 2018-ban teljesen megszűnik. Munkádban legyél elővigyázatos, óvatos és kellően alapos, - bár jó hír lehet, hogy túl sok kudarc nem fog érni!
       
Pénz: Váratlan anyagi kiadások borzolhatják kedélyeidet 2017 folyamán, leginkább az év első felében. Minden pénzügyi tranzakciót alaposan fontolj meg, és, ha teheted, most ne vegyél fel hitelt, ne most kezdj lakásfelújításba, építkezésbe.

Szerelem: A Tigrisek nagy többségének nem ez az év hozza meg az áttörést szívügyek terén. Ha már elkötelezett vagy, jó, ha odafigyelsz kapcsolatodra, s több időt szentelsz párodnak, különben könnyen hoppon maradhatsz! Ha még független vagy, akkor inkább az év vége alkalmas ismerkedésre.

Kapcsolatok: Tigrisként mindig nagy hangsúlyt fektetsz a társasági életre. A Tigris évében figyelj jobban oda magatartásodra, ügyelj szavaidra, olyan embereket bánthatsz meg rossz pillanataidban, akiket valójában szeretsz.

Egészség: Lelki állapotod jó néhány alkalommal labilissá válik 2017 folyamán. Ezért lesznek pillanatok, amikor depressziósnak, rettentő kedvetlennek fogod érezni magad. Ilyenkor kirándulj, vagy töltsd idődet családoddal, akik felvidíthatnak!
Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás