Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Tigris és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: Ez az év hoz jót, és kellemetlen élményt egyaránt. Arra a legalkalmasabb, hogy felkészülj a következő évekre, alapozz újra mindent! 2020-ban azonban még kicsúszhatott egyszer-kétszer kezedből az irányítás, de ez 2021-re teljesen megszűnik. Munkádban legyél elővigyázatos, óvatos és kellően alapos, - bár jó hír lehet, hogy túl sok kudarc nem fog érni!
       
Pénz: Váratlan anyagi kiadások borzolhatják kedélyeidet 2020 folyamán, leginkább az év első felében. Minden pénzügyi tranzakciót alaposan fontolj meg, s ha teheted, most ne vegyél fel hitelt, ne most kezdj lakásfelújításba, építkezésbe. Ha mégis szeretnéd ezt meglépni, alaposan járd körbe az adott ügyet, és tervezd ezt nyárra vagy őszre.

Szerelem: A Tigrisek nagy többségének nem ez az év hozza meg az áttörést szívügyek terén. Ha már elkötelezett vagy, jó, ha odafigyelsz kapcsolatodra, s több időt szentelsz párodnak, különben könnyen hoppon maradhatsz! Ha még független vagy, akkor inkább az év utolsó négy hónapja alkalmas ismerkedésre.

Kapcsolatok: Tigrisként mindig nagy hangsúlyt fektetsz a társasági életre. Ebben az ében figyelj jobban oda magatartásodra, ügyelj szavaidra, olyan embereket bánthatsz meg rossz pillanataidban, akiket valójában szeretsz.

Egészség: Lelki állapotod jó néhány alkalommal labilissá válik 2020 folyamán. Ezért lesznek pillanatok, amikor depressziósnak, rettentő kedvetlennek fogod érezni magad. Ilyenkor kirándulj, vagy töltsd idődet családoddal, akik felvidíthatnak!
Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás