Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bivaly és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: igen jelentős, egyben kiemelkedő időszak következik, mely bizony hosszú évekre meghatározó lesz. Amilyen eredményt idén elérsz, azaz 2020-ban, abból tudsz profitálni a következő időszakban. Ne szalassz el semmilyen lehetőséget!
   
Pénz: Pénzügyeket illetően komoly odafigyelést követel az év, nem minden alakul terveid szerint, s ennek következtében alaposan át kell gondolni anyagi dolgaidat. Nagyobb kiadásokkal, költözéssel, utazással kapcsolatosan mindent előzetesen fontolj meg!
   
Szerelem: A szeptembertől egészen november végéig tartó időszakban fontos döntést kell hoznod meglévő társkapcsolatoddal összefüggésben. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor erre kitűnő lehetőség kínálkozik nyáron és kora ősszel.

Kapcsolatok: A Bivalyok mindig nagy hangsúlyt fektetnek emberi kapcsolataikra, nem lesz ez másképp 2020-ban sem. Rokonaid is segítségedet kérik, ne utasítsd őket vissza. Társasági életed a nyár folyamán tetőfokára hághat!

Egészség: Jelentős problémákra a Bivaly jegyű személyeknek nem kell számítaniuk, sokkal inkább a lelki problémák azok, melyek megterhelők lesznek tavasszal. Egy kedves személy támogatásával mindent megoldasz.


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás