Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Patkány és a 2017-es év

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2017!

 

Munka: Nem fogsz hiányt szenvedni munkában, sőt készülj egy kifejezetten leterhelő, aktív évre! Ha netán váltani szeretnél, már február is kiválóan alkalmas erre. Sikerekben gazdag újévre számíthatsz, fontos az önkontroll és a pontos időbeosztás!
   
Pénz: 2017 folyamán jól alakulnak anyagi ügyeid, azonban az év harmadik harmada elég költségessé válhat, ezért az lenne a legfontosabb, ha már előre pontos költségvetést készítenél, így elkerülve az év végi kellemetlen pillanatokat!

Szerelem: Magánéleted igen színesnek ígérkezik, új szerelem, elkötelezettség, hűség jellemezhetik a 2017-es évet. Fontossá válik azonban, hogy a szerelem mellett, másra is szánj kellő időt és energiát!

Kapcsolatok: Családi és társasági életed igen mozgalmas lesz, meghívás meghívást követhet. Mivel alapszemélyiséged sem viseli jól a magányt, kitűnően fogod érezni magad minden összejövetelen.

Egészség: Rengetegszer fogod tapasztalni, hogy a válladra nehezedő terhek miatt ingerlékenyebb, és sokszor fáradtabb leszel a megszokottnál. A sok munka és pezsgő társasági élet mellett szentelj kellő időt egészséged megtartására, javítására is!
 


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás