Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Patkány és a 2020-as év

Közzétéve: 2019. 10. 20. Írta: Szatmári Nóra Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus
Értékelés

Minden egyes jegy ütközhet ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2020!

 

2020-ban a kínai újév január 25-én indul, és 2021. február 11-ig tart.

A Fém Patkány évére kell felkészülnünk – ez követi a Föld Disznó évet (2019) és előzi meg a Fém Bivaly esztendőt (2021).

Az új kezdetek esztendeje lesz ez: lehetőségek, pénz és szerelem terén egyaránt. A Patkány az első állatjegy a kínai zodiákus körben, épp ezért érdemes most megújulni és nagy dologba vágni a fejszét. Minden bátor tett többszörösen megtérül sikerben. Hosszú távú tervek, befektetések látványos eredményeket hoznak, aki messzire költözne, ingatlant vásárol, az a legjobbat találja meg.

 

Munka: Nem fogsz hiányt szenvedni munkában, sőt készülj egy kifejezetten leterhelő, aktív évre! Ha netán váltani szeretnél, már február is kiválóan alkalmas erre. Sikerekben gazdag újévre számíthatsz, fontos az önkontroll és a pontos időbeosztás! A csapatmunka kiemelkedő eredményeket hozhat nyáron.
   
Pénz: 2020 folyamán jól alakulnak anyagi ügyeid, azonban az év harmadik harmada elég költségessé válhat, ezért az lenne a legfontosabb, ha már előre pontos költségvetést készítenél, így elkerülve az év végi kellemetlen pillanatokat! Azokat a kiadásokat messzire kerüld el, amik nem hoznak hasznot, hanem csak további kiadásokat generálnak.

Szerelem: Magánéleted igen színesnek ígérkezik, új szerelem, elkötelezettség, hűség jellemezhetik a 2020-as évet. Fontossá válik azonban, hogy a szerelem mellett, másra is fordíts kellő időt és energiát! Találd meg az arany középutat, mindenre és mindenkire egyforma mennyiségű időt szánj.

Kapcsolatok: Családi és társasági életed igen mozgalmas lesz, meghívás meghívást követhet. Mivel alapszemélyiséged sem viseli jól a magányt, kitűnően fogod érezni magad minden összejövetelen. Épp egy ilyen során csillanhat meg egy új üzleti lehetőség.

Egészség: Rengetegszer fogod tapasztalni, hogy a vállaidra nehezedő terhek miatt ingerlékenyebb, és sokszor fáradtabb leszel a megszokottnál. A sok munka és pezsgő társasági élet mellett szentelj kellő időt egészséged megtartására, javítására is! Emésztésed és a fogaid kiemelt helyet foglaljanak el a "törődési listádon".
 


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: diplomás Feng Shui Mester és Biborcsillag asztrológus

Bezárás