Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

Tündérek és mágikus lények

Közzétéve: 2008. 12. 09. Írta: Mandala-Veda Kiadó
Értékelés
Ez a cikk 3331 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Kapcsolat a természet mágikus és tündéri erőivel önmagunk és a bolygó harmonikussá tételére - Cassandra Eason gondolatain keresztül...
Varázslatos világot és annak elkápráztató lakóit mutatja be ez a páratlanul kedves és érdekes könyv, feltételezések és mágikus helyek nyomába eredve, ami jelentős örökségünkként maradt fenn a népmesékben és az emberek emlékezetében. A tündérvilág rendszerezésén kívül azt is vizsgálja, a tündérek mennyire fontosak az emberek számára a jelenben és milyen segítségünkre lehetnek az ökoszisztémában. Egy sereg gyakorlati módszert is ajánl: hogyan lépjünk kapcsolatba a mágikus lényekkel és hogyan használjuk a tündéri erőket a saját természetes varázserőnkre összpontosítva, mintegy annak kiegészítése képpen.

Szinte minden korból és minden kultúrából találhatunk leírásokat a mítoszokban és tényleges élményekről szóló beszámolókban a tündérekről. Formáik és tulajdonságaik éppolyan változatosságot mutatnak, mint maga a természet: tündökletes fénylények, rejtőzködő alakok izzó szénszemekkel, aranyhajú lánykák, fonnyadt vénasszonyok, egy árnyék a fűben, levélsusogás a szélcsendben, a napfény vagy a holdfény redői a vízen.

Tündérország gazdag birodalma mégis sokkal több, mint gyermekmesék vagy a felnőttek menekülése a képzelet világába. Olyan dolgokra mutat rá, amikkel az embereknek generációkon keresztül szembe kellett nézniük: szerencse és szerencsétlenség, sors és szabad akarat, tökéletesség vagy esendőség, illúzió és objektív valóság, eltérő időléptékek, párhuzamos dimenziók létezése, vagy az emberi természet duális volta.

A XXI. század elején, mivel olyan sok kárt okoztunk a bolygón a szennyezéssel, az ózonréteg pusztításával és az erdők irtásával, a természet rejtőzködő lényei ismét belépnek az életünkbe, mintegy jelzésként, fel kell ismernünk a Föld szellemét és szentségét, és a természeti erőkkel együtt kell működnünk, nem pedig ellenük.

Kiadó: Mandala-Véda

Bezárás