Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp január 29.-től február 4-ig

Közzétéve: 2007. 01. 29. Írta: Szatmári Nóra Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
A Mérlegnek fontos párkapcsolati döntést kell meghoznia, a Vízöntőre rengeteg feladat megoldása hárul. S neked mit rejteget?
KosKos

Igen mozgalmas hét áll előtted, változatlanul erőd teljében vagy. Intenzív élményekre, óriási lendületre számíthatsz, ezek elsősorban lelki és érzelmi életedet gyarapítják. Akik még magányosok, vessék latba az erőteljes és szexi kisugárzásukat és a külvilágra gyakorolt kivételes hatásukat. Önbizalmad is a helyén van, ami tovább segíthet abban, hogy fejlődj, különösen munka területen.Bika
Bika

Nem árt figyelni arra, hogy másokra is kellő időt és energiát szánj, mert ha csak magaddal vagy elfoglalva, veszekedések, perlekedések, vitás helyzetek adódhatnak ezen a héten. Csapatmunkára alkalmasabb ez a hét, nagy energiákat vagy képes megmozgatni magadban és másokban, és ha nem okoskodod túl a dolgokat, akkor közös munkákban nagy eredményeket érhettek el.


Ikrek
Ikrek

Ez a hét igen mozgalmas és érdekes lehet, sokat kell foglalkoznod családoddal, vagy szerelmi életeddel. Izgalmas kalandok, érdekes befektetési lehetőségek, esetleg új munkaajánlat vár rád. De légy körültekintő, mert munkádban lehet, hogy elvállalsz valamit, ami nem biztos, hogy teljesen tisztességes, vagy lehet, hogy nem igazán reális, de jó megérzéseidnek köszönhetően hirtelen nagy bevételt hozhat.


rak
Rák

Ha valamilyen befektetési lehetőség adódik, nem árt, ha alaposan meggyőződsz arról, hogy a dolog teljesen tiszta. Hajlamos lehetsz ugyanis elcsábulni olyasmi iránt, ami nem annyira értékes, vagy fontos, mint amilyennek látszik. Ha nem vigyázol, sokat veszíthetsz ezen az ügyleten. Szokatlanul laza lehetsz a kapcsolatok terén, könnyen kezdeményezel és izgalmakra számíthatsz a másik nemmel kapcsolatban, de, amennyiben most kezdődik egy kapcsolat, nem valószínű, hogy hosszú távra tervezhetsz vele.


oroszlanOroszlán

Az unalmas hétköznapokat a kötelességek töltik ki, de emellett ne felejtkezz el az élet igazi élvezetéről sem. A hét elején kisebb kellemetlenségekkel, különösen kellemetlenkedő emberekkel kell szembesülnöd. Ennek lehet az is oka, hogy bármi áron rá akarod erőltetni saját meglátásaidat, gondolataidat, akaratodat másokra. Igaz nem kétséges, hogy jobban belelátsz a dolgok mélységeibe, mint mások, így nem kizárt, hogy igazad van, sokan mégis ellenszegülnek neked.szuzSzűz

Ezek a napok különösen alkalmasak arra, hogy újra tanulni kezdj, esetleg új vállalkozásba kezdj. Ha még nincs párod, akkor a héten szerencséd lehet ezen a területen, de ehhez kell egy kis kezdeményező készség is. Nem baj, ha a megfelelő pillanatban kicsit rámenősebb vagy, de persze ne légy erőszakos! Aki felkelti az érdeklődésed, egy igazi intellektuális ember lehet, és neked kell meghódítanod.merleg
Mérleg

Igen komoly gondolatok motoszkálnak a fejedben, különösen a párkapcsolatot, a veled kapcsolatban lévő embereket illetően. Érhetnek támadások, csipkelődések a környezetedből, vagy érezheted úgy, hogy mások folyamatosan ellened szegülnek, de ez ne érintsen téged rosszul. Mivel jól ki tudod fejezni magad és érzéseidet, légy őszinte, mond el nyugodtan, ha bánt valami.


skorpio
Skorpió

Komoly, szinte már-már komor hangulatod ellenére nagyszerű élményekben lehet részed, különösen, ha például elutazol valahová, vagy jó beszélgetős bulikat szervezel barátaiddal, barátnőiddel. Tartalmas, értelmes és egyben érzelmes dolgokra vágysz, amire lesz is alkalmad a héten. A hét vége hozhat kellemetlenebb pillanatokat, lehet egy kis féltékenység, vagy mosolyszünet.


nyilas
Nyilas

Jókedvvel, önbizalommal és kezdeményezőkészséggel telve indul ez a hét számodra, amikor sokak segítségére, támogatására számíthatsz. Hétfőtől szerdáig érdemes új üzletekbe, tanulmányokba vágni, valószínűleg sikerrel végződik, ugyanis szellemileg is igen kiváló formában vagy. Figyelj arra, hogy ne légy rugalmatlan, ne vessz el a részletekben, inkább kérd ki mások véleményét is!


bak
Bak

Néhány Bak számára egy kapcsolat megszilárdulását hozhatja a hét, mások pedig ráébredhetnek, hogy nem a megfelelő kapcsolatban élnek. A döntések hete áll előtted munkában, szerelemben, anyagi téren egyaránt. A hét végére a kiegyensúlyozatlanság megszűnik, harmónia költözik lelkedbe. A közlekedésben fokozott óvatosság ajánlott csütörtökön!


vizonto
Vízöntő

Rengeteg felgyűlt feladat, kérdésmegoldás, és apró-cseprő probléma megoldása vár rád ezen a héten. Nem éred be felszínes magyarázatokkal, mindennek a gyökerét akarod előásni. Ez azonban nem célszerű, hisz nem kevés feszültséggel, szorongással járhat együtt, ami esetenként akár fizikai problémákhoz is vezethet. A hét elején sokat segíthet, hogy van, aki melletted áll és meg tudod vele beszélni a gondokat.


halak
Halak

Jó, ha tudod, hogy van olyan ember körülötted, akiben megbízhatsz, és aki megfelelően komolyan is vesz téged. Most szükség lehet a támogatására, tanácsára. Arra vigyázz, hogy ne ragaszkodj megrögzötten a véleményedhez, kis nyitottság és rugalmasság is szükséges a sikerek eléréséhez, más esetben ellenállásba ütközhetsz, sőt, veszekedéseket, vitákat generálhatsz vele.
Forrás: www.ezoterikus.hu