Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

5 tuti tipp, hogy megtaláld és megtartsd az igazit...

Közzétéve: 2008. 11. 25. Írta: Erika Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3587 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sokszor gondolsz mostanában arra, hogy miért nem találsz igazi társra? Egy ideje elkerül a szerelem? Talán segíthetünk, hogy véget vethess magányodnak!
Légy önmagad!

Ne legyenek kétségeid, hogy egyedi, értékes ember vagy, aki megérdemli, hogy szeressék. Vállald fel magad, értékeiddel, hibáiddal együtt, és engedd, hogy a számodra kedves emberek is megismerjenek, közel kerülhessenek hozzád. Viselkedj természetesen, ne takard el valódi arcodat. Ha mindig másoknak próbálsz megfelelni, sosem lehetsz igazán önmagad!

Fogadd el a másikat!

Ha a másik őszintén, kendőzetlenül adja önmagát, fogadd el! Ne várj tőle többet, mást, mert elvárásaiddal könnyen elijesztheted őt. Ha túl sokat akarsz, úgy érezheti, nem megfelelő a számodra, és gyorsan sarkon fordul.

Engedd szabadon!

Ha minden végtagoddal rajta csimpaszkodsz, egészen biztosan menekülni fog. Engedd, hogy járja a saját útját, és tedd te is azt. Ne tarts fogolyként magad mellett senkit. A szabadságban megkapott, megélt szerelem sokkal értékesebb, mint a kikényszerített vallomások!

Lehet, hogy itt áll melletted...

Ne hidd, hogy a szerelem csak az ismeretlen távolból jöhet. Lehet, hogy régóta ismered őt, csak eddig mindig elnézel mellette. Vedd észre a mindennapok apró bókjait, a körülötted settenkedő, mozdulataidat leső ismerős-ismeretleneket!

Hagyd sodortatni magad!

Ne akarj görcsösen társra, szerelemre találni. Hagyd, hogy a dolgok, ismeretségek magukkal sodorjanak. A természetesség, elengedettség vonzóvá tesz a másik szemében, míg a görcsös akarás taszító lehet.v
Forrás: Ezoterikus.hu