Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Sárkányfej a MÉRLEGben

Közzétéve: 2007. 01. 23. Írta: Szatmári Nóra Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Születési időintervallum: 1921. II. 8. - 1922. VIII. 23. 1940. I. 1. - 1941. V. 24. 1958. VI. 17. - 1959. XII. 15. 1977. I. 8. - 1978. VII. 5. 1995. VIII. 1. - 1997. I. 25.

Sárkányfej a Mérlegben

merleg Már kisgyermekkorodban, majd serdülőként, és fiatal felnőttként is mindent megteszel azért, hogy kitűnj és valami különlegeset, egészen extravagánsat alkoss. Nagyon fontosnak érzed személyes szabadságod megtartását, épp ezért gyakran élsz vagy dolgozol egyedül, sőt, ha teheted elkerülöd a nagy zajjal és tömeggel együtt járó helyeket is. Mindent megteszel azért, hogy kifogástalanul dolgozz, és szakmai pályád legelején óriási erővel dolgozol azon, hogy ki tudd alakítani egyéni státuszodat. De az idő múlásával rá kell döbbenned arra, hogy a várva várt szakmai sikerek minden erőfeszítésed ellenére is elkerülnek, és be kell látnod, hogy egyedül nem tudod elérni a kellő sikereket. A karmád megköveteli azt, hogy háttérbe szorítsd egyéni vágyaidat, és igenis tudatosítsd magadban azt, hogy számodra a csoportos munkavégzés hozhatja meg a babérokat, és nagyon fontosak azok a fránya szakmai kapcsolatok. Hiába vagy tehetséges, személyes előrehaladásod nem elég ahhoz, hogy valóban sikeresnek érezhesd magad.

Kiegyensúlyozottabb és elégedettebb lehetsz, ha megkockáztatod a másokkal való közös munkát, bár nyilvánvaló, hogy ez esetben osztozni kell a sikeren is. Életutad folyamán többször szembekerülsz azzal a dilemmával, hogy döntened kell afelől, hogy hány százalékban elégítsd ki a saját szükségleteidet, s mi az, amiben bizony mások érdekei szerint kell cselekedned. Természetesen, a bohó fiatal korban meg vagy győződve arról, hogy csakis a saját érdekeidet kell nézned, ezért is ragaszkodsz a függetlenséghez, és szent meggyőződésed, hogy bármifajta megalkuvás lelki gyengeségre vallana. Azonban az idő múlásával ez a felfogásod elavul, s a gyakori magány és ürességérzet változtatásra késztet, s egyre jelentősebb vágyat érzel arra, hogy élményeidet, tapasztalásaidat megoszthasd másokkal, különösen olyanokkal, akikhez érzelmi szálak is kötnek. Ezen a ponton leszel képes önös érdeket figyelmen kívül hagyva figyelni mások szükségleteire vagy éppen érdekeire, és kapcsolataidban is arra vágysz, hogy erős szálakkal kötődj partneredhez. Ha igazán képes leszel magad átadni egy érzelmekkel teli, bizalmi alapon nyugvó kapcsolatnak, akkortól tudsz harmonikusabb életet teremteni magadnak.

Legfontosabb feladatod: az alkalmazkodás, a belátás, a tervek mellett az eredmények másokkal való megosztása, nyugalom és harmónia létrehozása, és mások érdekének a figyelembe vétele. Meg kell tanulnod értékelni az érzelmi alapon nyugvó párkapcsolat fontosságát.


Forrás: www.ezoterikus.hu