Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

11 egyértelmű jel, amiből megtudod: Vajon Õ az igazi!?

Közzétéve: 2008. 11. 19. Írta: Kustra Erika Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Mindenki, aki volt már szerelmes életében, erre a kérdésre keresi a választ. Szárnyalsz a föld felett, sugárzóan boldog vagy, mindent csodálatosnak látsz, legfőképpen Õt...
Ám ahogy telik az idő, és lecsillapodnak a szenvedélyek, előbukkan a Kérdés: Õ az igazi számomra?

Íme néhány szempont, ami segíthet választ adni a legfontosabb kérdésre:

Ha bemutatod barátaidnak, remekül telik az idő, jól beleillik a társaságodba. Nem hoz zavarba viselkedésével, nem akar kisajátítani, nem telepszik rád. Ugyanolyan felszabadult lehetsz barátaiddal, mint megismerkedésetek előtt.

A családi bemutatkozás sem kínos kötelesség többé. Nincsenek kétségeid, ha elérkezik az idő, természetes módon vezeted Õt szüleid elé. Apukád és anyukád kivételesen nem ostromolják ostoba kérdésekkel, nem forgatják a szemüket a válaszok hallatán, és a tesód sem vág pofákat a barátod háta mögött. Elégedett lehetsz, mert érzed, elfogadták Õt.

Gondolatidban Õ kerül az első helyre. Minden más háttérbe szorul. Sokszor megfeledkezel fontos dolgokról, a barátaidról, mert mindig csak Õ jár a fejedben. Korábbi kapcsolataid messzi emlékké halványulnak, a szakítások jelentéktelen aprósággá törpülnek jelenlegi kapcsolatod fényében. Alig várod, hogy találkozzatok, és bármit szívesen megteszel, ami vele kapcsolatos.

Bizalmadba fogadod. Életed intim részleteit megosztod vele, és kellemes érzéssel tölt el a tudat, hogy beavathattad Õt. Igen, személyes kérdésekben is kikéred a véleményét, elfogadod válaszát. Nincsenek gátlásaid vele szemben, nem okoz nehézséget, hogy a legbensőbb titkaidhoz utat nyiss neki.

Elfogult leszel, nem látod a hibáit. Dühödten védelmedbe veszed, ha bárki rosszat mer mondani róla.

Furcsa változásokat veszel észre magadon: megtanulsz főzni, holott eddig mindig hamburgert ebédeltél. Fitness bérletet veszel, hogy még karcsúbbá tedd a derekad, amit legutóbb megdicsért. Versrészleteket tanulsz (pedig anno megfogadtad, hogy soha többé...), hogy válaszolni tudj romantikus sms-eire. Minden nap kiporszívózol (holott eddig mindig havonta egyszer ha sikerült...), hátha épp aznap lep meg a Kedves egy váratlan látogatással. Minden vágyad, hogy tökéletesnek lásson.

Képtelen vagy koncentrálni a tanulásra, munkádra, és egyáltalán bármire, ami nem vele kapcsolatos. Gondolataid messzire kalandoznak, elképzeled a következő találkátokat, lelki szemeiddel látod, ahogy jön feléd, mosolyog, beszél hozzád. Barátaid, kollégáid értetlenül nézik, ahogy messzire révedt tekintettel engeded el a füled mellett a mondandójukat, és üdvözülten mosolyogsz, amikor a főnököd csúnyán leszid a legutóbbi mulasztásod miatt.

Az órára függesztett tekintettel számolod vissza a perceket a találkozásotokig. Lázas izgalomban töltöd el a randi előtti utolsó perceket, és úgy érzed, ilyen lassan még sosem telt az idő.

Tested egészen másképp működik, mint eddig. Ha csak rá gondolsz, felgyorsul a pulzusod, vadul ver a szíved. Ha érintésére gondolsz, elpirulsz, és rögvest meleged lesz. Ha nem vagytok együtt, állandóan sóhajtozol. Ha meglátod, már remegni kezd a térded, izzad a tenyered. Behunyod a szemed, és az Õ szemét, érzéki ajkait, mosolyát látod magad előtt.

Érdeklődsz a múltja iránt. Amikor erről mesél figyelmesen hallgatod, nincs benned féltékenység, irigység, nem ítéled el őt tettei miatt. Képes vagy régebbi kapcsolatait te is lezárt, befejezett dologként kezelni, nincsenek kétségeid hűsége felől.

Elképzeled közös jövőtöket: vidám közös programokat, napsütéses reggeli ébredéseket egymás mellett, egy gyönyörű, romantikus esküvőt, szép gyerekeket, akiknek ti vagytok a szülei, és mindezektől elégedett, boldog mosoly kerekedik arcodra.

De azért sose feledkezz meg a realitásokról…
Forrás: Ezoterikus.hu