Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Britney Spears így kommunikál a világgal!

Közzétéve: 2008. 11. 12. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3358 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon a sztároknak sem minden mimikája és mozdulata megtervezett? Mi történik, ha nincsenek körülvéve stylistokkal és menedzserekkel?
britney spearsEzen a pillanatképen jól elemezhető az énekesnő erőteljes és tipikus üzenete. Általában a gyermekekre jellemző póz, mely teljesen automatikus, amikor valamilyen előzőleg elkövetett dolgot szeretnének semmissé tenni.

Vegyük hát sorra a testtartás jellemzőit:

1. A fejet behúzza a nyaka közé, mely által azt szeretné elérni, hogy teste kisebbnek tűnjön. Ilyen mozdulat esetén általában a személy valamit titkolni szeretne. Nos, a sztár életében jócskán akad titkolnivaló mostanában, de azt is tudjuk, hogy az őt körbevevő csapat nem is hagy túl sok információt kiszivárogni, még a lány jelenlegi lelki állapotáról sem.

2. A mosolya csak a száján húzódik, igen félénken míg a szeme nem veszi fel a mosolygást. Ez azt is jelentheti: "ne bánts, hisz én sem bántalak téged". Lehet, hogy Britney mégsem az a vad nő, akivé formálják őt a videó felvételeken?

3. A tenyere teljesen nyitott, ujjai ki vannak nyújtva. Ez azt jelenti "nyugi, nem teszek most semmit". Kisujja azonban eláll a többitől, ami azt mutatja, hogy Britney olyan tervekkel is rendelkezik, mely nem csak eltér a többiekétől, hanem ellenük is lehet.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás