Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Magyarország horoszkópja

Közzétéve: 2006. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 4433 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
2007. a próbatételek éve: az év első hónapjaiban jelentős változások következhetnek be. Márciusban ismét nagyobb megmozdulásokra lehet számítani, de szerencsére gyorsan lecsitulnak a kedélyek. A Szaturnuszi év elindulásával egy nyugalmasabb időszak köszönt hazánkra...
2007. március 20-ig még a Hold erős befolyása érezhető, majd március 21-től megkezdődik az újév, melyet már minden szempontból a Szaturnusz irányít. A Szaturnuszt a legridegebb bolygóként tartjuk számon, ezért is uralja a Bak havát, a leghidegebb hónapot, amikor a természetben is minden halott. Mégis nemcsak az elmúlást, hanem épp ezért az újjászületést is szimbolizálja. A Szaturnusz egy sorsbolygó, szigorú és bölcs, ha jól teljesítünk, megjutalmaz bennünket.

Épp ezért már az év első hónapjaiban jelentős változások következhetnek be, melyek hatalmi cserékben is megnyilvánulhatnak. Márciusban ismét nagyobb megmozdulásokra lehet számítani, de szerencsére gyorsan lecsitulnak a kedélyek. A Szaturnuszi év elindulásával (március 21.) egy nyugalmasabb időszak köszönt hazánkra, mely gazdaságilag és érzelmileg is stabilitást hoz, ráadásul társadalmunk minden szintjén felelősségteljesebb döntések meghozatalára sarkall bennünket. Számos nehézséggel kell szembenéznünk a 2007-es év folyamán, mégis elmondható, ha jól gazdálkodik hazánk a lehetőségeivel, pozitív évet zárunk. Meg kell küzdenünk gyengeségünkkel, kishitűségünkkel, saját félelmeinkkel, de ha elég bátorság és kitartás van bennünk, még külföldről is elismerésekre számíthatunk.

Mi kap kiemelt szerepet 2007-ben?

Különösen nagy szerepet kapnak az építkezések, s az ezekkel együtt járó, hosszú távú beruházások. Az ország anyagi stabilitása lehetővé teszi, hogy a betervezett projektek elkészüljenek, anyagilag teljesíthetőek legyenek. (pl: 4-es Metró, új autópálya szakaszok)

Mezőgazdaság: a 2007-es évben is sarkalatos pont lesz, erős megszorításokkal, és a mezőgazdaságból élők rendületlen elégedetlenségével. Ismét lesznek aszály és árvíz problémák. A májusi hónap kimondottan rossznak ígérkezik, fel kell készülni időjárási nehézségekre.

Etnikai kérdések: az év folyamán többször is napirendre kerül ez a témakör, de valójában nem jutunk dűlőre, rendre elnapolódik számos olyan döntés, melynek meghozatalát nem kellene a hatalomnak tovább húznia.

Gyermekvállalási kérdés: nem új keletű probléma, hogy a gyermekvállalási kedv tovább csökken, illetve társadalmi szinten eltolódik, s az értelmiség ismét rekordot fog dönteni a „nem vállalunk gyermeket” hozzáállással.

Oktatás: bár azokat, akiket anyagilag érint egyöntetűen fognak megmozdulni jogaik kiharcolásáért, azonban néhány jelentéktelen megállapodáson kívül valódi sikereket nem fognak tudni elérni. Az oktatók is nemtetszésüknek adhatnak hangot, mégis az alapjában szűk mozgástér miatt meg kell békélniük a pillanatnyi lehetőségekkel.

Kultúra: jelentős változásokat ez az év nem hoz.

Tőzsde, pénzügyek: Jelentős hiteleket 2007-ben nem érdemes felvenni, olyan elkötelezettséggel és kockázatvállalással jár, melyet hazánk gazdasága nem bír el. A tavasz erősödést, az ősz viszont hirtelen csökkenést, a forint leértékelődését hozhatja.

A szociális jellegű juttatások rendszerét 2007-ben kell drasztikusan átalakítani. Ha most a hatalom nem veszi kezébe az irányítást, komoly káosz alakulhat ki ezen a téren év végére.

Első negyedév

A Jupiter és az Uránusz nehéz fényszögével kell megbirkóznunk, s olyan váratlan hibákkal és problémákkal kell szembenéznünk, melyek megoldása sajnos nem fog egy csapásra megoldódni. Különösen az elektromos rendszerekkel akadhatnak gondok. Új technikák jelenhetnek meg, melyeknek teret kell adni.

Február és március szinte biztos, hogy valamilyen komoly és egyben új tudományos felfedezés lehetőségének napvilágra kerülését rejti.

Politikai téren viszont továbbra is nehéz időszak vár hazánkra. Ellenzéki körökben kirobbanhat egy olyan ügy, mely több komoly pozíciót elfoglaló ember cseréjéhez vezethet. Kormányszinten is várható 1-2 miniszter leváltása.

Rengeteg új törvény és rendelet fog születni, melyek már régóta időszerűek voltak. A kormány többször kezet fog nyújtani (ismét) az ellenzéknek, de ez utóbbi (ismét) nem fogadja azt el. Pedig az egészségügy, az állam- és a közigazgatás problémáit csak együttes erővel lehet jó útra terelni.

Több lépcsős áremelés várható, különösen a villamos energia és a gázfogyasztás terén.

Második negyedév

További szigorítások, megszorítások várhatóak, áprilisban a Mars kedvezőtlen állása váratlan és egyben kellemetlen pénzügyi helyzeteket hozhat létre. A tavaszi időszakban sajnos megemelkedik a különböző közúti, légi és vízi balesetek száma. Olyan ügyekre is fény derülhet, melyeket az illetékesek szerettek volna eltusolni.

Ez az időszak több téves döntést fog eredményezni, így ismét elképzelhető, hogy sokan az utcára vonulnak. Mégis elmondható, hogy a kedélyek gyorsan le fognak csillapodni.

Harmadik negyedév

Az emberek elégedetlensége nem csökken, bár jelentősen nem is nő. Mégis általános megnyugvás figyelhető meg. Több új ötlettel is előáll a kormány, melyek még az ellenzék soraiban is kedvező fogadtatásra találnak.

Ebben az időszakban is nagy az esély újabb felfedezésekre, különösen orvostudományi téren.

Szeptemberben azonban konfliktus alakulhat ki társadalmunkban, nagy az esély, hogy a munkaadók és munkavállalók nem fognak egyetérteni. De az is elképzelhető, hogy valamely szomszédunkkal kerülünk diplomáciai nézeteltérésbe.

Negyedik negyedév

Az év utolsó hónapjai sem hoznak hazánk számára nyugalmat. Pénzügyi téren több erősen „csalás” gyanús ügy is kirobbanhat, ráadásul olyan személyek nevével összefüggésben, akikről ezt a legkevésbé gondoltuk volna. Az viszont bizonyos, hogy külföldi szálak is lesznek az ügyben.

Mégis pl. november gazdaságilag erősödést hoz, december viszont ismét gyengülést.

Forrás: www.ezoterikus.hu