Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Ha lefekszik mással, akkor megcsal?

Közzétéve: 2008. 09. 04. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A megcsalás nem az ágyban kezdődik. Az érzelmi hűtlenség tulajdonképpen két ember érzelmes, ámde testi kapcsolat nélküli kalandja. Hogyan is képzeljük ezt el?
"Ne kérdezz engem!" mondja a lány. "Nem tudom elmagyarázni." Közben idegesen dobol az ujjával és kilöttyinti a poharából a vizet, ahogy rágondol. "Egy évig meg voltam babonázva tőle." A lánynak már vőlegénye volt, épp az esküvői előkészületek folytak, amikor egyszer csak eltűnt és mindenki őt kereste. És akkor megláttam őt. Ott álltak a fiúval egymás mellett, de nem egészen közel, és nevettek, annyira nevettek, hogy a könnyük is kicsordult.

Van, aki észreveszi, és van, aki nem akarja észrevenni. Mert egyszerűbb. Mindig eljön az az ember, aki kérdőjellé varázsolja a kijelentő mondatok végén a pontot. És hogy honnan lehet észrevenni? Hogy többet nevetsz, ha vele vagy, önmagad vagy, mindenféle tabuk és felesleges kérdések nélkül. Van, akihez vonzódsz, és van, aki megért. Van olyan is, aki meghallgat. Igazából az érzelmi szerető az igazi lelki társ a mindennapokban és a nem mindennapi napokban is. Várjuk a vele való találkozást és igazából nem is kell várni, mert csak úgy megtörténik. A testi kapcsolat és akár egy csók sem annyira érzelmi töltetű, mint amikor két ember megtalálja egymással a hangot. Az igazi megcsalás a férfiaknál ott kezdődik, ha beleszeretnek egy másik nőbe. Vagy nem is szeretnek bele, de a szívüket megdobogtatja a másik lelki szépsége és belső értékei. Alapvetően különböző a két nem hormonháztartása. A férfiaknál él a vadászösztön és az utódnemzés. De a nők, nos, ők az otthon melegére vágynak, annak minden biztonságával. Ezért sok küzdelem árán lehet eljutni arra az érzelmi szintre, amikor a két nem igénye egy kapcsolatban megegyezik. Az életünk során sok ember kerül utunkba, és mindig oka van a találkozásoknak, csak rajtunk áll, hogy érezzük-e a jeleket és az okokat. Mindig jöhet valami jobb, ha nem az a legjobb, ami már a miénk. Különben mindig várunk majd valamire. Ezért ne féljünk észrevenni, hogy ki az, akire valóban vágytunk.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás