Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

10 dolog, amit a pasik szeretnek a nőkben

Közzétéve: 2008. 08. 12. Írta: Zelenij Linda Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A pasik mindig kiismerhetetlen és titokzatos lényeknek tűnnek, amikor párválasztásra kerül náluk a sor. Persze sokszor hajlamosak vagyunk azt hinni...

...hogy ez náluk csupán az ösztönökön és a hormonokon múlik. Pedig ízlések és pofonok ide vagy oda, vannak bizony egyetemes érvényű tulajdonságok, amiket a férfiak szeretnek és keresnek a nőkben. Most eláruljuk mi az a 10 dolog, amit a pasik imádnak a nőkben.

1. Élvezd az életet

Pasi nyelven ez annyit jelent, hogy odafigyelsz magadra, külsődre, mindig van időd a rokonaidra és barátaidra is. Továbbá mindig kalandos kedvű vagy, szeretsz utazni, és új dolgokat felfedezni. És jó, ha tudod, hogy a pasik az olyan lányokat szeretik, akik bűntudat és kalóriaszámolgatás nélkül képesek elfogyasztani egy szelet sütit desszertként. A saját életed elkezdését ne akkor kezd, amikor megjelenik a nagy Õ, mert a pasik egyből észreveszik, ha megjátszod magad.

2. Soha ne lépj elsőnek

Bár manapság egyre többen gondolják úgy, hogy akár egy nő is kezdeményezhet, a pasik jó része mégis jobban szereti, ha ő lehet a „vadász”. Persze ez nem vonatkozik egy egyszerű beszélgetésre, de ha komolyabb dolgokról van szó, például egy randiról, jobb kivárni míg a férfi teszi meg az első lépést. Különben ott lesz a kétség, hogy csak azért fogadta-e el a meghívást mert egy futókalandot remél, vagy tényleg szeretett volna találkozni. Ráadásul, hogyha kapcsolat lesz belőle, állandóan ott lesz a kétség, hogy a pasi valóban szerette volna, vagy csak a nő vette rá őt.

3. Dögös és mégsem vulgáris

A trükk igen egyszerű. Az első néhány találka során kicsit fogd vissza magad és kerüld a szexuális töltetű megjegyzéseket és célozgatásokat, mert ez inkább taszító hatást vált ki a pasikból. A tőle származó pikáns vagy éppen obszcén megjegyzéseket pedig engedd el a füled mellett és ne reagálj rájuk. Használd inkább a finomabb nő praktikákat, és mondjuk véletlenül érintsd meg az alkarját vagy a térdét. Mosolyogj sokat, viszont a hangos és feltűnő vihogást inkább kerüld. Így elérheted, hogy komolyan vegyen, és ne csak egy egyéjszakás kalandnak tartson.

4. Ne közös ágyban végeződjön az első randi

Sőt a második, de még a harmadik és a negyedik randi se. Ugyan egy bizonyos kor után egyértelmű, hogy előbb utóbb szex lesz a vége, azért mégsem tanácsos ezt elkapkodni. Főleg, mert a szexuális kapcsolat nagy mértékben megváltoztatja mindkét fél hozzáállását. Egyrészt, a nőkben beindul ölelős és bújós „üzemmód”, másrészt a pasi könnyű prédának fog gondolni, ha egyből az ágyban köttök ki. Ez pedig senkinek nem jó, mert a pasinak nem lesz kedve meghódítani téged, te pedig elkezded nyaggatni, hogy kötelezze el magát feléd. Tehát ha komoly kapcsolatra vágysz, ahol téged is komolyan vesznek, tanácsos legalább egy hónapig randizgatni mielőtt lefeküdnétek egymással, addigra úgyis kiderül ő-e az IGAZI.

5. Csöppnyi figyelmesség

Te ugye elvárod a pasidtól, hogy apró figyelmességekkel a kedvedben járjon? Hát bizony a férfiaknak is jólesik némi gondoskodás. Nem kell itt hatalmas dolgokra gondolni, elég ha egy hosszú nap után megleped a kedvenc kajájával, vagy kikölcsönzöd a kedvenc dvd-jét. A takarítással viszont vigyázz, nehogy félreértse, és azt higgye, hogy máris belaktad az ő kis legénylakását, persze közös vacsi után segíthetsz neki elmosogatni. Lényegében, csak annyi kell, hogy lássa, hogy törődsz vele és odafigyelsz arra, mire is van igazából szüksége, és figyeld meg nem marad el a hála.

6. Nyilvános dicséretek

A férfiak igen hálásak tudnak lenni, annak a nőnek, aki segít nekik abban, hogy mások is jó véleménnyel legyenek róla. Ilyenkor a pasik önbizalma igencsak megnő, és jóval többre lesznek képesek az életben, és a kapcsolatukban is. Ezt pedig igen könnyen elérheted, csupán nevess a viccein, ha társaságban vagytok, csodáld a munkáját és a hozzáértését, és soha de soha ne mondj róla rosszat mások előtt. Fontos dolog a tisztelet, még ha a mai világban ez nem is trendi, de egy jó kapcsolathoz elengedhetetlen.

7. Csak semmi erőszak

Ez az egyik legfontosabb dolog, amit kerülni kell. A férfiak a legcsekélyebb nyomás, vagy erőszak hatására egyszerűen elmenekülnek. Így, ha te szeretnél lenni az, akire vágyakozik a pasi, akkor nem küldj neki öt percenként email-t, sms-t, mms-t, és ne célozgass állandóan a közös jövőre. Sőt a házasság szó és minden, ami hozzá kapcsolódik (gyűrű, gyerek, esküvő…) kerüljön feketelistára, és likvidáljuk teljesen a szókincsünkből. Ez azért szükséges, mert a pasik élvezni akarják a kapcsolatot, nem pedig a jövőjükön gondolkodni. Amikor pedig eljön az ideje, maguktól is megértik, hogy bizony a jövő is fontos, de erre egyedül kell rájönniük.

8. Nem tűri a rossz bánásmódot

Egy igazi jó nő, soha senkitől nem tűri, azt hogy méltatlanul bánjanak vele. A férfiak az olyan nőket tisztelik, akiknél egyértelmű, hogy meddig lehet elmenni büntetlenül. Fektessük le világosan, hogy milyen bűnökért, milyen retorzió jár. Például világosan meg kell mondani, hogy a megcsalásra nincsen bocsánat. Ezért sem érdemes nős férfival kezdeni, mert az emberek nem változnak, maximum annyi történik, hogy később nem veled, hanem téged fog megcsalni.

9. Keresd a hasonlót

Egy igazi nő, aki tisztában van a saját értékeivel, nem elégszik meg akármilyen pasival. Keress olyan férfit, amilyet érdemelsz, és ez a mentalitás már alapvetően értékessé tesz. A pasi bánjon veled udvariasan, tisztelettel. Ahogyan a nőknek, úgy a pasiknak is fontos, hogy alapvető nézetekben egyetértsenek, és közösek legyenek a célok és az értékek. Bár sokszor mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de nagyon végletes dolgokban kész katasztrófához vezet.

10. Csak a szerelem és más semmi

Bármilyen meglepő, bizony a férfiaknak is van lelkük és szívük, és ők is arra vágynak, hogy valaki igazán szeresse őket. Honnan lehet tudni, hogy ő az igazi? Erre nincs tuti módszer, de egy biztos, amikor ott áll előtted biztosra tudni fogod, hogy „igen, ő az!”. Szerencsés esetben a pasi pont ugyanezt érzi, és onnantól jöhet a rózsaszín köd.

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás