Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Vágykeltés egy szippantással?! Igen!

Közzétéve: 2008. 08. 06. Írta: Erdei-Gulyás Gabriella Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Orrszarvú szarva. Tigris hímvesszője. Bogárpáncél. Színpompás és egzotikus a listája azon szereknek, melyeket állatokból állítanak elő, igény van nemi étvágy fokozására.
Legújabb találmány - a kicsi fehér műanyag nazális inhaláló készülék, amely tartalma egy szagtalan, színtelen mesterséges vegyi anyag, a PT-141.

Befejező fázisba jutott, az adminisztrációs és regisztrációs engedélyeztetése zajlik. A teljes lista a lehetséges kockázatoknak és eredményeknek még nem került nyilvánosságra. Egy adag PT-141 orrspray tizenöt percen belül hatásos. A kísérletben részt vevő asszonyok beszámolói szerint a genitáliákat elöntő izzasztó hőség, a lüktetés olyan fokú, hogy nem bírtak ellenállni vágyaiknak, azonnal szeretkezni akartak…

Hogyan hat?

A PT-141 másolata egy hormonnak, mely az idegrendszerre hat: alpha-melanocyte-stimulating hormon. Az melanocyte-receptor az agyi tevékenységgel összhangban felelős a nemi funkciók serkentésért.

“PT-141-gyel, remekül érzed magad, nemcsak nemileg felizgat,” jelentette egy névtelen beépített résztvevő a Fázis 2. kísérletében, “sokkal fiatalabbnak és energikusabbnak éreztem magam. Segített a libidó növelésében. Sajátos belső kényszer és a vágy, ami elfogott…, úgy érzed pezseg a véred; azonnal vetkőzni és szeretkezni akarsz” További beszámolók szerint: “meglepett engem és a feleségem, hogy kétszer szexeltünk egy éjszaka alatt. Munkahelyen a kollégáimnak lelkesen meséltem:58 éves vagyok és visszakaptam a fiatalságomat.' ” Az új szer tehát nem csak a szexuális vágyat kelti fel, mint a Kicsi Kék Tabletta, hanem az igazi ifjonti lelkesedést és vágyat adja vissza. 128 tesztelő szerint: “ feleségem tudná elmondani, hogy milyen jelentős a különbség a tablettás módszer és a PT-141 között.”

A pontos mechanizmusát nem ismerjük a PT-141-nek, annyit tudunk, hogy míg a Viagra a keringési rendszerre hat, segítségével vér áramlik a hímvesszőbe, a PT-141 egyenesen az agyra hat.

A PT-141 egy gyógyszerészeti bombasiker lehet, hiszen nincs más olyan klinikai kísérletekkel igazolható afrodiziákum, amely ennyire hatásos lenne minden kísérleti alanynál.

Új hippi-korszak?

A potenciális piaca a PT-141-nek, dióhéjban: mindannyian. Átalakítja a modern amerikai szexuális kultúrát, méghozzá elsöprő sikerrel. Több mint négy évtized ezelőtt, jelentek meg a piacon a tudatmódosító szerek, amelyek elindították a szexuális forradalmat. A fogamzásgátló tabletták megjelenésével a nők felszabadultak a lelki gátlások alól, s most levetkőzhetik lelki gátlásaikat is. A spray nem megoldás zátonyra futott kapcsolatok újraépítésénél, de komoly segítséget nyújthat azon asszonyoknak, akik a menopauza, vagy egyéb hormonális okok miatt (lásd: szoptatás elhúzódó időszaka) vágynak ugyan a szerelmes együttlétre és a beteljesülésre, mégsem jutnak el addig…
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás