Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Az öregedés legújabb ellenszere!

Közzétéve: 2008. 06. 02. Írta: Zelenij Linda Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3521 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Mindig is kutatták az emberek az örök fiatalság titkát, és most itt az új felfedezés! Nagyszabású klinikai kutatások szerint az egyik csodaszer az áfonya lehet!
Mindig is kutatták az emberek az örök fiatalság titkát és most itt az új felfedezés, az áfonya. Megállapították ugyanis, hogy az áfonyában található festékanyagok antocianinok (ezeknek köszönheti szép kék színét) sokkal értékesebb anyagokból állnak, mint maga a gyümölcshús. E festékanyagok, melyek igen nagy mennyiségben megtalálhatóak az áfonyában, bioaktív tulajdonsággal rendelkeznek, tehát segítenek megőrizni az emberi szervezet épségét és egészségét. Tehát az antocianinok tulajdonképpen antioxidánsok, így védő hatásúak olyan komoly betegségekkel szemben is, mint például a rák, a szív- és érrendszeri megbetegedések, vagy akár a Parkinson- és Alzheimer-kór.

Minderre kanadai tudósok jöttek rá, együtt működve az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumával és a Tufts Egyetemmel. Kutatásaik során állat kísérleteket végeztek és megfigyelték az idegrendszeri reakcióikat. A patkányokon végzett tesztek eredményei alapján azt állapították meg, hogy az áfonya segít megoldani az emlékezettel kapcsolatos problémákat, emellett lassítja az öregedést és a motoros funkciók elveszítését. Viszont, hogy a kívánt hatást elérjük, a legjobb a diétás módszer követése.

Mára jó pár alternatívát kidolgoztak már, hogy az áfonya hatóanyagait kivonják a gyümölcsből. Ám nem könnyű megfelelni a nagyközönségnek, mivel mindenki olyan gyógyszert akar, ami jóízű, nem tartalmaz adalék anyagot, és sokáig eláll a sufniban. Bár a jó hír az, hogy úgy fest, lassan mind a három kritériumnak sikerül megfelelni, így talán hamarosan kapható lesz piaci forgalomban az új csodaszer.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás