Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Személyes éved száma: 9

Közzétéve: 2009. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A személyes év száma – megmutatja, milyen év vár rád szellemi, anyagi, érzelmi téren. Tudd meg, milyen feladatokat érdemes véghezvinni az idén. Minden év egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol jársz, személyes éved árulkodik.
Legyen minden napod hasznos, örömteli, sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnéd!

Felszámolás és előkészítés éve

A 9 éves ciklus utolsó szakasza ez. Alapvetően két feladatra kell koncentrálnod: felszámolni a felesleges dolgokat és előkészíteni a terepet az új periódusra. Tehát semmiféle új tevékenység kezdésére nem alkalmas ez az év. Annál inkább érdemes időt és energiát szánni a lezárásra, lemondásra, felesleges harcok befejezésére, régi szerelmekről való lemondásra.

Viszont jó lehetőség felszámolni a régi ügyeket, a nemkívánatos barátokat és kapcsolatokat, kidobni a felesleges tárgyakat, ruhákat. Miután rendet raktunk az életünkben, a további időt használjuk fel új ismeretek megszerzésére, amivel megalapozhatjuk az új kezdeteket.

Közben azért fordíts egy kis időt a pihenésre és utazásra. Legyél határozott és türelmes, hidd el, megéri. Eközben szánj időt a tervek elkészítésére, melyek jövődre irányulnak.
 
Kiemelt terület:

Pénz: Nem csak munka területén, hanem anyagiakban is jelentős fellendülés várható. Kilátásaid ragyogóak, legyen szó pluszmunkáról, extra anyagi bevételekről vagy épp szerződéskötésekről. Ha eddig elégedetlen voltál helyzeteddel, most fordul a kocka.

 

Legnagyszerűbb hónap: szeptember

Akadályokkal teli időszak: február

Szerelmes évszak: ősz

 
frissítve: 2019.01.03

 

Forrás: Ezoterikus.hu