Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Személyes éved száma: 8

Közzétéve: 2009. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A személyes év száma – megmutatja, milyen év vár rád szellemi, anyagi, érzelmi téren. Tudd meg, milyen feladatokat érdemes véghezvinni az idén. Minden év egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol jársz, személyes éved árulkodik.
Legyen minden napod hasznos, örömteli, sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnéd!

Itt a szüret ideje

Aki a 8. személyes évében jár, annak most jött el a szüret ideje, melynek eredményessége attól, függ, hogy előző években mit tevékenykedett. Hogy szól a mondás? Ki mint vet, úgy arat...

Ha sokat lazsáltál, akkor bizony meg kell fizetned az árát. Az érvényesülést megkönnyíti, ha befolyásos személyekkel tárgyalsz és kötsz üzletet. Jók az esélyeid az üzletszerű terjeszkedésre. De vigyázz a túlzott szerénység mindig káros, különösen ebben az időszakban. Persze ne ess át a ló túloldalára, találj arany középutat, használd kommunikációs képességedet.

Tűzz ki nagy célokat és valósítsd is meg ezeket, mert igen jó lehetőségek kínálkozhatnak.

A szingliknek esélyük van egy jómódú udvarlóra. A párkapcsolatban élők, pedig ha átvészelik a kisebb vitákat, újult erővel láthatnak neki a közös otthon megteremtésének.
 
Kiemelt terület:

Egészség: az egész év leterhel, de szerencsére igen kevés az esély arra, hogy komolyan lebetegedj. Strapás időszaknak ígérkezik az ősz, így már előre gyűjts energiát erre a nehéz időszakra. Ha műtétre vagy egyéb orvosi beavatkozásra van szükséged, ne pánikolj, nem lesz semmi gond.

 

Legnagyszerűbb hónap: augusztus

Akadályokkal teli időszak: október

Szerelmes évszak: nyár

 
frissítve: 2019.01.03

 

Forrás: Ezoterikus.hu