Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Személyes éved száma: 6

Közzétéve: 2009. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A személyes év száma – megmutatja, hogy milyen év vár rád szellemi, anyagi, érzelmi téren. Tudd meg, milyen feladatokat érdemes véghezvinni az idén. Minden év egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol jársz, személyes éved árulkodik.
Szerelem és szép otthon iránti vágy

A 6-os évben fokozottan vágysz barátságra, szerelemre és békés családra. Nagy a házasodási kedved is, ezért vállald fel érzelmeidet. Ez az év veszélyt jelent azokra is, akik a függetlenség hívei. Akik pedig sokat csalódtak az emberekben, valószínűleg vesznek maguknak egy kis kedvencet, hogy őt halmozhassák el szeretettel. De mindemellett sose feledd: az ember nem magányra született, egy igazi társ mindennél többet ér.

Erős késztetést érzel az idén, hogy megszépítsd, és otthonossá tedd irodádat vagy lakásodat. Vigyázz, hogy ne költs olyan luxuscikkekre, amit nem engedhetsz meg magadnak, mert nagy adósságokba verheted magad.

Fiatal korban ilyenkor felébredhet a művészi hajlam azoknál is, akik nem rendelkeznek igazi tehetséggel. Ám, ha megengedheted magadnak, iratkozz be művészeti különórákra, ugyanis a későbbi fejlődést remekül elősegíti.

Egyszóval ezt az évet használd arra, hogy megkeresed, mitől válik életed kellemessé és igazán értelmessé, majd kezdj bele a megvalósításba is.

Legnagyszerűbb hónap: június

Akadályokkal teli időszak: november

Szerelmes évszak: tavasz
Forrás: Ezoterikus.hu