Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Személyes éved száma: 5

Közzétéve: 2009. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A személyes év száma – megmutatja, milyen év vár rád szellemi, anyagi, érzelmi téren. Tudd meg, milyen feladatokat érdemes véghezvinni az idén. Minden év egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol jársz, személyes éved árulkodik.
Legyen minden napod hasznos, örömteli, sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnéd!

Változások és fordulatok

Most érsz személyes ciklusod közepére. Felmérheted és értékelheted az eddigi évek eredményeit. Szabadulj meg a berögzöttségektől konstruktív módon, mert ez a korlátlan szabadság ideje. Persze dönthetsz az unalom, és a negatív gondolatok mellett, de kár lenne erőidet ilyesmire pazarolni.

Viszont készülj fel mindenre, mert hirtelen változások, fordulatok is várhatóak, ezért hosszú távra nem érdemes tervezni. Ám, ezek a változások még, ha elsőre negatívnak is tűnnek, egy jobb irányba terelnek. Igazi értékük csak jóval később fog megmutatkozni.

Tárgyalóképességed és szexuális vonzerőd kicsattanó, ám még így sem fogsz hosszú távú eredményeket elérni. Míg munka és anyagiak terén a változások határozottan jó irányba mutatnak, párkapcsolatod hullámvasútra kerül. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, egyszerűen csak bízd magad az élet hullámaira. Most az elfogadásnak van itt az ideje, a felesleges harcok és küzdelmek helyett.
 
Kiemelt terület:

Pénz: Pénz és anyagiak terén április kínál lehetőséget költözésre, befektetések ügyintézésére. Azonban az alaposság itt is fontos lesz, többet költhetsz a kelleténél, de az is előfordulhat, hogy a nagy haszon elhomályosítja józan eszedet, és komoly veszteség érhet. Csak óvatosan!

Legnagyszerűbb hónapod: május

Akadályokkal teli időszak: március

Szerelmes évszak: nyár

 
frissítve: 2019.01.03

 

Forrás: Ezoterikus.hu