Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Személyes éved száma: 4

Közzétéve: 2009. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A személyes év száma – megmutatja, milyen év vár rád szellemi, anyagi, érzelmi téren. Tudd meg, milyen feladatokat érdemes véghezvinni az idén. Minden év egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol jársz, személyes éved árulkodik.
Legyen minden napod hasznos, örömteli, sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnéd!

Kemény munka, lassú felívelés

A 4-es személyes év nem ígér sikereket sem üzleti, sem anyagi, sem szerelmi téren. De azért ne kezdj el feleslegesen aggodalmaskodni, hisz tudvalévő, hogy mindennek rendelt ideje van, s a nehezebb időszakokat is át tudod vészelni.

Személyes energiád és befolyásod alacsony szinten lesz idén. A tavalyi év könnyelműsége már a múlté, most a komoly munkára kell koncentrálnod. Lassan, de biztosan haladsz előre és a körülötted lévők, ezt értékelni fogják.

Arra is figyelj oda, hogyan táplálkozol, mert idén sokkal érzékenyebb a szervezeted.

Ne menj fejjel a falnak, nem érdemes megszakítani a párkapcsolatodat vagy munkahelyet váltanod. A szerelemben törekedj inkább a harmóniára semmint a lángoló szenvedélyre.

Ítélőképességed most nem hagy cserben, cselekedeteid mind a jó irányba fognak mutatni, mert kritikai és arány érzéked igen magas fokú. Kiváló időszak szakmai tudásod fejlesztésére és tőkegyűjtögetésre.
 
Kiemelt terület:

Egészség: Komoly odafigyelést igényel egészséged, hisz az év folyamán állandóan mozgásban leszel, s bizony könnyen előfordulhat, hogy túlvállalod magad, stresszes helyzetek vesznek körül, ezért mindig szánj időt a pihenésre és a kikapcsolódásra.

 

Legnagyszerűbb hónapod: április

Akadályokkal teli időszak: február

Szerelmes hónap: ősz

 
frissítve: 2019.01.03

 

Forrás: Ezoterikus.hu