Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Személyes éved száma: 3

Közzétéve: 2009. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A személyes év száma – megmutatja, hogy milyen év vár rád szellemi, anyagi, érzelmi téren. Tudd meg, milyen feladatokat érdemes véghezvinni az idén. Minden év egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol jársz, személyes éved árulkodik.
Kreativitás és társasági élet

A 3-as személyes év társasági életed fellendítésére sarkall, egyenesen kiváló estélyek, táncmulatságok, baráti összejövetelek megtartására, melyek hasznos eszmecserékre adhatnak alkalmat. Ellenben óvakodjunk az alacsony színvonalú szórakozásoktól, pl.: kocsmai mulatozások, - ezek a típusú kilengések csak kárunkra lehetnek.

Életritmusod felpörög az előző évhez képest. Kifejező képességed és kreativitásod is feléled. Ez megmutatkozhat irodalomban, művészetekben, közéleti szereplésben vagy akár politikában is. Használd ki aktivitásodat, profitálhatsz belőle.

A szerelemben is megújulsz, kiváló alkalom esküvőre, nászútra vagy egy jó kis nyaralásra.

Ennek az évnek a nagy buktatója a pénzügyek területén lehet. Nagyon figyelj oda, mit írsz alá, ne legyél könnyelmű, és mindent gondolj át alaposan, ugyanakkor ne ragadj le egy problémánál. Ha szükségét érzed, kérd környezeted segítségét.

Legnagyszerűbb hónapok: március és december

Akadályokkal teli időszak: szeptember

Szerelmes évszak: nyár
Forrás: Ezoterikus.hu