Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Személyes éved száma: 2

Közzétéve: 2009. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A személyes év száma – megmutatja, milyen év vár rád szellemi, anyagi, érzelmi téren. Tudd meg, milyen feladatokat érdemes véghezvinni az idén. Minden év egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol jársz, személyes éved árulkodik.
Legyen minden napod hasznos, örömteli, sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnéd!

Fejődés és várakozás


A 2-es személyes évben az előző év erőfeszítéseinek egy része megtérül, és sikerre vezet anyagi és/vagy érzelmi téren. Karrier területén mindenképpen szerencsés fordulat várható egy szerződés aláírásával, vagy akár felbontásával. Amint érzed ennek előszelét, ne habozz megtenni a megfelelő lépéseket.

Ez az év arra is jó, hogy mások adósságait behajtsuk. Ugyanakkor nem árt, ha ebben a periódusban kicsit a háttérbe vonulunk tanulni és fejlődni. Szellemi aktivitásod megnő, használd ki!

Az agresszió és a törtetés idén sem vezet jóra, inkább ápoljuk és fejlesszük a kapcsolatainkat. Így még a mély zuhanásban lévő kapcsolatunkat is megmenthetjük, amiből akár házasság is lehet. Ha szingli vagy, akkor eljöhet a nagy találkozás, vagy egy kibékülés is szóba kerülhet.

Arra viszont nagyon figyelj, hogy ne kényszerítsd ki a változásokat, hanem hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, amikor itt az idejük.
 
Kiemelt terület:

Pénz: Komoly figyelmet kell szentelned pénzügyeidnek, befektetéseidnek. Bizonytalan ügyletekbe ne bonyolódj, könnyen és nagyot veszíthetsz, ha problémás ügyletekbe vágsz bele. Légy alapos és éber üzleti ügyeid lebonyolításánál.

 

Legnagyszerűbb hónapok: február és november

Akadályokkal teli időszak: május

Szerelmes évszak: ősz

 
frissítve: 2019.01.03

 

Forrás: Ezoterikus.hu