Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Személyes éved száma: 1

Közzétéve: 2009. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A személyes év száma – megmutatja, milyen év vár rád szellemi, anyagi, érzelmi téren. Tudd meg, milyen feladatokat érdemes véghezvinni az idén. Minden év egy-egy fejlődési szakasz, s arról, éppen hol jársz, személyes éved árulkodik.
Legyen minden napod hasznos, örömteli, sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnéd!

 
A kezdet kezdete

Az 1-es személyes év fontos és meghatározó fordulatokat hoz, az idei és az elkövetkezendő 8 évre. Ugyanis az idén lépsz a 9 éves periódus első lépcsőfokára, így mindent alaposan meg kell fontolnod, elhamarkodottságról szó sem lehet! Itt az ideje, hogy belevágj új dolgokba, megalapozd egzisztenciádat, a helyzeted most érett meg a nagyszerű döntések meghozatalára. Jó lehetőség kínálkozik új vállalkozás beindítására, munkahely változtatásra, lakás felújításra, új ismeretségek kötésére, utazásra vagy akár költözésre is. A múltat pedig zárd le véglegesen, - és ezt érintően ne keress kifogásokat...

Fizikailag is most leszel a csúcson, de energiáidra szükséged is lesz, hogy megvalósítsd céljaidat. Azonban mindenképpen kerüld, az önzést, az önhittséget és az agressziót. Az esetleges akadályok legyőzéséhez, nem kell más csak elszántság és kitartás.
 
Kiemelt terület:

Kapcsolatok: Különösen a munka területén alakíthatsz ki új és hosszú távú kapcsolatokat, melyek sokat fognak segíteni további boldogulásod során. Megszakadhat néhány barátság, de ne bánkódj, jönnek helyettük újak.


Új barátok, üzleti partnerek szerzésére is kiváló év.

Legnagyszerűbb hónapod: január és október

Akadályokkal teli időszak: július

Szerelmes évszak: tavasz
 
frissítve: 2019.01.03
Forrás: Ezoterikus.hu