Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

5 bohém társasjáték Valentin Napra!

Közzétéve: 2008. 02. 13. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Valentin napi házibulit szervezel, de nem tudod, mivel tedd különlegessé? Mi segítünk. Íme néhány könnyen kivitelezhető ám mégis mókás játék, pároknak.

Hívd meg barátaidat egy Valentin Napi kis házibulira, és játsszatok egy jót. Tippjeink könnyen és nagyon egyszerűen kivitelezhetőek, s már korban lévő pároknak és nevetéssel teli perceket okozhatnak.

Édes párocska:

Ezt a játékot párban játsszuk. A feladat lényege, hogy egy szépen becsomagolt cukorkát csakis a szájuk segítségével kibontsák és megegyék. A nyertes pár az lesz, aki a leggyorsabb.

Itt a csipesz, hol a csipesz

Ezt a játékot is párban kell játszani. A lány szemét kössük be és állítsuk szembe egy fiúval, akiknek közben a ruhájukra 10 ruhacsipeszt teszünk a legkülönbözőbb helyekre. A lány feladta, hogy tapogatózással minél előbb találja meg a csipeszeket.

Találd meg a szívemet

Vágjunk ki minél több szívecskét papírból. Aztán rejtsük el őket a lakás különböző pontjaira, - pl. ágy alá vagy rögzítsük az asztal alsó lapjára, könyv lapjai közé stb. A játékosok lehetnek párban, vagy keresgélhetnek egyénileg is. Aki adott idő alatt a legtöbbet találja meg, az nyer.

Szerelmes anagramma

Egy kis anagrammás játék. Írjuk fel egy papírra az ünnep nevét- „Szent Valentin napja”. Amelyik pár adott idő alatt a legtöbb szót tudja ezekből a betűkből összeállítani, az nyer.


Jósoljunk

Ha van egy jó kis szobanövényünk, amire fel tudunk csíptetni kis papírszeleteket, akkor jósolhatunk is. A kis papírszeletekre írjunk fel különböző jópofa jóslatokat pl. „Igaz szerelmed neve 6 betűből áll” , „ A herceg fehér lovon holnapután a buszmegállóban fog rád lelni”. Utána a jóslatainkat rögzítsük az ágakra, majd lépjen oda valaki és csukott szemmel válasszon egyet, majd jó hangosan olvassa fel.

Forrás: Ezoterikus.hu