Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A szexualitás és az aromaterápia eszközei 3. rész

Közzétéve: 2006. 10. 23. Írta: Kökény Mária Forrás: www.szantal.hu
Értékelés
Ez a cikk 4233 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vannak párok, ahol az okoz gondot, hogy az egyik fél igényei jóval meghaladják azt a szintet, amit a másik igényel. Ilyenkor segíthet a majoránna olaj, ami a túlfokozott szexuális késztetést csökkenti...
A szexualitással kapcsolatban egyre több jó könyv jelenik meg a piacon. Ezek közé tartozik Lou Paget Örömszerzés tabuk nélkül című könyve. Férfiaknak és nőknek egyaránt jó szívvel ajánlom az elolvasását. Ebben írja le többek között a szerző azt, hogy az emberek nagy többsége nem igazán tudja megfogalmazni mi az ami a szexualitásban igazán örömet szerez neki. Sokat segíthetünk partnerünknek, hogy jobban megismerje önmagát, ezáltal sokkal jobban érezze magát a világban. Ehhez az illatok sok segítséget nyújthatnak.

Vannak párok, ahol az okoz gondot, hogy az egyik fél igényei jóval meghaladják azt a szintet, amit a másik igényel. Ilyenkor segíthet a majoránna olaj, ami a túlfokozott szexuális késztetést csökkenti. A szexualitással kapcsolatban nem lehet eleget hangsúlyozni a beszélgetés fontosságát. Legjobban talán összebújva, ellazult állapotban lehet beszélgetni ezekről a dolgokról. Egy meghitt beszélgetés, amikor szeretnénk megérteni a másikat, minden szinten csak rá figyelünk, és igyekszünk a legpontosabban kifejezni a saját érzéseinket, nagyon sok problémát megoldhat.

Ne higgyük, hogy míg az élet minden területén fokozatosan jutunk előbbre egyre újabb és újabb dolgokat tanulva, a szexualitás területén pedig mindenkinek automatikusan tudnia kell a dolgát. Nem, ezeken a területeken is szükség van tanulásra, a másik fél minél pontosabb, őszinte, de nem bántó visszajelzéseire, egymás egyre mélyebb megismerésére, és figyelemre a másik iránt. Ha ezeket a dolgokat szem előtt tarjuk, sok érdekességet tudhatunk meg partnerünkről akkor is, ha több 10 éve együtt élünk. A beszélgetés nem biztos, hogy már az első alkalommal sikerül. Ne keseredjünk el, finoman, kedvesen próbáljuk meg újra és újra, előbb utóbb megnyílik kedvesünk, beszél majd magáról, meghallgat minket. Ilyenkor helyezkedjünk el kényelmesen, oltsuk el az erős fényeket, használjunk hangulatvilágítást, vagy beszélgessünk sötétben, ha az inkább kedvünkre való. Semmiképpen ne üljünk szembe a másikkal, hanem inkább mellé. Ha megérintjük, megöleljük közben, az segíthet neki a megnyílásban. Ezekhez a beszélgetésekhez is igénybe vehetjük az illóolajok segítségét, feszültségoldó, nyugtató, elmélyülést segítő illóolajokat érdemes párologtatni pl. levendula, bergamott, tömjén, ánizs, citromfű, kamilla, kömény, mandarin, muskotályzsálya, szegfűszeg, és persze az erotizáló illatok közül is érdemes ilyenkor is válogatni.

Ételeink között nagyon sok van ami a férfiak potenciáját növelheti, ha megfelelően alkalmazzuk őket. Kiváló erősítő a ginzeng, a méhpempő, a virágpor. Minden olyan étel számításba jöhet, amiben bőségesen találhatók ásványi anyagok, mert ezek javítják a szervezet általános állapotát, ezáltal a potenciát is. Szelén és a cink bevitelére különösen érdemes odafigyelni, férfiaknak érdemes gyakran fogyasztani tökmagot, és a tenger gyümölcseit. Kerülendők viszont a nagyon zsíros húsok és az alkohol mert ezek károsítják a szervezetet. A zeller kiváló altesti melegítő hatású, javítja a nemi szervek működését, erősíti a férfiakat. Kóstolja meg ezt az egyszerű salátát, érdemes!

1 nagy zellert tisztítsunk meg és durva reszelőn reszeljük le, héjastól reszeljünk hozzá egy almát, és dobjunk rá egy marék apróra vágott diót. Lazán keverjük össze. Reggeli mellé vagy tízóraira, uzsonnára kínálhatjuk, friss vajas péksüteménnyel.
Forrás: www.szantal.hu

Bezárás