Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

A Hold hatása szépségünkre

Közzétéve: 2006. 10. 18. Írta: Szatmári Nóra Forrás: www.ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 4206 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Fizikai testünkre igen erős hatással van a Hold, napról-napra együtt változik vele. A fogyó Hold segít a tisztulásban, a méregtelenítésben, a fogyásban is, növekvő Hold viszont a tartalékolást segíti elő, így pl. minden elfogyasztott kalória beépül szervezetünkbe.
A fogyó Hold megszabadít a kétségeidtől, szorongásaidtól, képes arra, hogy beteljesítse a pozitív érzelmeket. Szervezetünk ebben az időszakban csúcsformában van. Óriási testi és lelki teljesítményekre vagyunk képesek.

A műtétek is sikeresebbek ekkor, mivel a sebek gyorsabban, és hatékonyabban gyógyulnak.

Szőrtelenítés

A bőrünk fogyó Hold ideje alatt nem annyira érzékeny, a lábak, a hónalj és a bikinivonal szőrtelenítése így kevésbé fájdalmas, mint növő Hold idején.

Bőrfeszesítés

Fogyó Holdra időzítsük testünk, bőrünk külső méregtelenítését. Egy pakolás holt-tengeri sóból kiválóan elősegíti az apró ráncok eltűnését. Karunkra, combunkra, csípőnkre, és hasunkra felhordva meglepő hatást érhetünk el vele már 20 perc alatt.

Fogyás

Ha rászántad magad erre a lépésre, akkor várd meg a Teliholdat, és fogyó Hold első napján vágj bele a kilók leadásába. A Holddal együtt fogyni kimondottan könnyű!
Nyilasban járó fogyó Holdnál különösen hatékony eredményeket lehet elérni.

Víztelenítés

Ha szükséges a felesleges vizet eltávolítani testünkből, akkor szintén a fogyó Hold időszakát válasszuk erre a tevékenységre. Kiváló segítőnk lehet egy kanna csalántea, melyet a nap folyamán folyamatosan fogyassunk el. Szükség esetén akár több napon át.

Bőrtisztítás

Ha gondod van bőröddel, akkor annak tisztítására is fogyó Holdnál keress időt, ekkor érdemes kozmetikushoz, esetleg bőrgyógyászhoz menni. Legjobb napok azok, amikor a Hold a Bakban jár.

Hajvágás

Lehetőleg olyan napokat keressünk, amikor a Hold a Kosban vagy az Oroszlánban jár. Ekkor a levágott hajvégek egészségesek maradnak.
Forrás: www.ezoterikus.hu