Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - december 1

Közzétéve: 2020. 12. 01. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 52 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - december 1., kedd

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(március 21. - április 20.)

Úgy véled, hogy eddig is túl sokat kockáztattál, ezért nem mersz belevágni egy újabb, bizonytalannak tűnő feladatba. Most azonban lényegesen jobbak a kilátásaid, a Hold és Merkúr is mindenben támogat.

Napi tipp: próbáld meg egy kicsit átszervezni a napodat, munkafeladataidat. Senki nem látja majd kárát, meglátod! Légy rugalmas.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(április 21. - május 20.)

Nem akarsz beletörődni valamibe, amit jogtalannak érzel? Elégedetlenségednek hangot is adsz, ez azonban természetesen nem mindenkinek nyeri el a tetszését. Többeket magadra haragíthatsz. Próbálj diplomatikus maradni, nem lesz könnyű, de a mai napot csak így tudod békében átvészelni.

Napi tipp: ha nem mész bele felesleges szócsatákba, azzal nem csak magadat kímélet meg a kellemetlenségektől, hanem a környezetedet is.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(május 21. - június 21.)

Nem adod fel egykönnyen, pedig most nincs sok esélyed arra, hogy látványos győzelmet arass. Harcolsz az igazadért, elmész a végsőkig is, hogy megvédd magad. Lehet, hogy energiáidat másvalamibe kellene fektetned kilátástalan harcok helyett.

Napi tipp: hogy kedved ne szegje a különféle ügyek, így pl. a pénzügyek alakulása, gondold végig, mennyi minden van, amit adhatsz, és nem kerül pénzbe! Mosoly, szeretet...


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(június 22. - július 22.)

Engedj te is, mert ha továbbra is makacskodsz, és kötöd az ebet a karóhoz, nem sokan állnak majd melléd. Most még számíthatsz a barátaidra, de a túlzott akarnokságot nem viselik jól. Kínálj mindenki számára elfogadható kompromisszumokat.

Napi tipp: nem kell mindent készpénznek venni. Lehet, hogy féltékenységből piszkálnak… Gondold végig, vedd építő kritikának, amit ma mondanak neked!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Nem jól választottál az elmúlt időszakban egy adott üggyel összefüggésben, de most már nem sokat tudsz tenni. Vállalnod kell a következményeket, ne is próbálj meg kibúvókat keresni, mert nem fog menni. Vállald fel, hogy bakit követtél el, így még az elismerés szele is megérinthet.

Napi tipp: muszáj mindent neked kézben tartani? Gondold végig, mi van akkor, ha most az egyszer hagyod, hogy más legyen a koordinátor…


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Legszívesebben elbújnál a világ zaja elől, s azt szeretnéd, ha a dolgok saját maguktól elrendeződnének. Ez azonban természetesen nem ilyen egyszerű... úgyhogy bujkálás helyett megoldásokat keress.

Napi tipp: légy határozott, s ha lehet, úgy fogalmazd meg a mondandódat, hogy senkit nem bántasz meg, és senki pártjára nem állsz. Nem könnyű, de menni fog.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

Nagyon sok munkát fektettél egy bizonyos ügybe, és most becsapva érzed magad, mert nem jöttek be a számításaid. Valaki vigasztalni próbál, de ettől nem javul a kedved. Gondold át az egész helyzetet higgadtan, s lásd meg, hogy te is hibáztál. Mert mindig kettőn áll a vásár...

Napi tipp: a mai napon jobban ügyelj minden feladat elvégzésénél, és akkor nem lesz gond. Próbálj meg mindig egy feladatra koncentrálni. A fókuszálás mindig jobb és látványosabb eredményt hoz.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(október 23. - november 22.)

Haragszol valakire? Lehet, hogy jobb lenne tudtára adnod, hogy érzel iránta, mert ha fogalma sincs arról, miért neheztelsz rá, nem tudja jóvátenni a hibáit. Beszélgetés és őszinteség, - ötvözd ma e kettőt!

Napi tipp: amennyiben megérint a vásárlás erőteljes szele, gondold végig, valóban szükséged van-e még egy apróságra. Ha nem, állj tovább, ha azonban igen, írd fel, és kérd azt ajándékba valakitől!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(november 23 - december 21.)

Nem szereted, ha sürgetnek, főleg nem, ha folyamatosan noszogatnak. Úgy véled, saját magadtól is tudod, mikor és mit kell tenned, nincs szükséged ehhez figyelmeztetésre. Csak jóindulattal közelednek feléd, és még tanácsokat is kaphatsz, melyek nem lesznek elvetendőek...

Napi tipp: senki sem tökéletes, te sem vagy az. Ezt fogadd el. Néha te is hibázhatsz, te is megbánthatsz embereket még akaratodon kívül is.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(december 22 - január 20.)

A partner- vagy egy baráti kapcsolatban némi meglepetés érhet a mai nap folyamán. Nem tudod mire vélni, hogy a másik személy hirtelen pálfordulaton megy át. Örülj a változásnak, jót tesz kapcsolatotoknak ez az energialöket.

Napi tipp: bár mindig a maximumra törekszel, be kell látnod, egy fáradt ember nem tud tökéletesen teljesíteni. Pihenj egy kicsit, legalább ma este!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(január 21 - február 18.)

Ne legyél annyira biztos a dolgodban. Ha eddig be is jött minden számításod, nem biztos, hogy a mai napon a te elvárásaid szerint alakulnak az ügyeid. Ha túlságosan sokat vársz, csalódhatsz. Egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét, így elkerülheted a keserű szájízt...

Napi tipp: a kényes kérdéseket tisztázd. Ma semmire sem fogsz indulatosan reagálni, ugye?


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - december 1., kedd
(február 19 - március 20.)

Ha saját magadhoz is szigorú vagy, mit várhatnak akkor mások tőled? A környezetedben élők és dolgozók egy része inkább elkerül ma, pedig te titkon épp az ő biztatásukra vágysz. Hát nyílj meg előttük mihamarabb!

Napi tipp: hallgass meg másokat is, és gondolkodj el a mondanivalójukon. Ha nagyon nem bírsz dönteni, kérd ki egy bizalmasod véleményét.Bezárás