Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp november 30-tól | Vírusmentes

Közzétéve: 2020. 11. 30. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 53 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Az a kellemetlen hangulat, mely eluralkodhat rajtad, sem munkádra, sem családi életedre nincs jó hatással, hiszen nem elkeseredettséget, hanem sokkal inkább dühöt, haragot érezhetsz valami, vagy valaki iránt, s ez csalódást okozott. A feszültségek levezetésére hasznos lenne olyan megoldást találni, ahol az energiáidat pozitív módon vezetheted le, különben agresszióba, tehetetlen dühbe csaphat át ez az érzés, és képes leszel a destruktív viselkedésre családon és munkahelyen belül. Csütörtöktől fordul a kocka, és senki nem tud megállítani céljaid elérésében.

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Ezekben a napokban nagyon felszínesen állhatsz hozzá párodhoz, munkádhoz vagy épp családodhoz, láthatóan máshol járnak a gondolataid, és ez nem maradhat büntetlenül. Konfliktusokra, kellemetlen eseményekre számíthatsz. Általában csak előre nézel, a jelennel és a múlttal nem szeretsz nagyon foglalkozni, de környezeted a héten többször figyelmeztet a kötelességeidre. Figyelj oda kicsit jobban a körülötted folyó eseményekre. A hétvégén pihend ki magad, s beszélgess azokkal, akiknek adsz a véleményére.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Párkapcsolati téren jól alakulhatnak a dolgaid, különösen, hogy talán a karácsony közeledtével, vagy csak az elmúlt hónapok feszültségének elmúlásával jól érzed magad a bőrödben, kedves, vidám, érzelmes leszel a héten. Ha magányos vagy, jöhet végre a mindent elsöprő szerelem. Családi életed is kiegyensúlyozott, kellemes napokat tölthetsz velük. Ha valamelyik családtagodnak segítségre van szüksége, maximálisan tudod támogatni mindenben.

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Mint mindig, családtagjaidra ezen a héten is számíthatsz, a velük való beszélgetés során hasznos tanácsokat kaphatsz, támogatásukról biztosítanak. Szükséged is van a feltöltődésre, segítségükkel te is képes leszel kimutatni érzelmeidet. Anyagi helyzeted viszont egy okos döntés jóvoltából rendeződik, illetve igen pozitív irányt vehet. A hét vége felé légy óvatos, az igazságszolgáltatással lehet kellemetlenséged anyagi ügyeket érintő kérdésben.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Azok az Oroszlánok, akik harmonikus családban élnek, kellemes és nyugodt napoknak néznek elébe. Problémásabb napokat azok élhetnek át, akik még szinglik, vagy párkapcsolatuk nehezebb periódusban van. Egy szerelmi vagy magánéletet érintő kérdéssel kapcsolatban rossz híreket kaphatsz a hétvégi időszakban, amelyen nemcsak sokat rágódsz, hanem teljesen kibillenthet a mindennapi egyensúlyodból. Ha nyugodt tudsz maradni, akkor higgadtan tudsz dönteni minden kérdésben.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Kicsit álmodozó, két lábbal a föld felett járó hangulatban lehetsz ezekben a napokban, illúziókban ringathatod magad, a realitásról nemigen veszel tudomást, de ez nem baj, kell az álmodozás is. Bizonyos helyzetekben az álmokból kimondottan kreatív ötletek származnak! Szerencsére otthon kiélheted magad, családtagjaid készek a nagy beszélgetésekre, a közös programokra. Ha valamilyen újítást, változtatást szeretnél otthon bevezetni, azt a hét elején közöld velük, akkor jól fogadják!

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

A Mérlegek gondolatait egy új feladat elvégzése köti le alaposan a hét folyamán. Ez lehet egy vállalkozás kezdése, tanulmányok, vagy akár egy új szerelem is. Bármi legyen is az, kellemes érzésekkel tölt el, nagyon dinamikus és energikus vagy ezekben a napokban. Amire készülsz, azt fel kell vállalnod, méghozzá nemcsak okosan, hanem alaposan átgondolva, hogy ne ess semmilyen apró hibába. Egy csodás világ kapuja tárul ki előtted, vajon bemersz lépni?

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Egy új szerelem léphet életedbe, de valószínűleg sokkal inkább testi kapcsolatra vágysz és nem mély érzésű romantikára, bár az érzelmeidet mégsem tudod teljesen kizárni a körből. Ha van kapcsolatod, a kialakuló háromszög kellemetlen lehet mindenkinek, úgyhogy dönts józan ésszel! Nagyon oda kell figyelned arra, hogy ne csak a jövő tervezésével foglalkozz, mert a jelenlegi munkáddal, karriereddel és családoddal is kell törődnöd. Ezeken a területeken ugyanis nem alakul minden tökéletesen mostanság.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Bármi, amit másokért teszel, jól sikerülhet a héten, és elismerésben részesülsz. Szingli Nyilasok  számára kellemes és fontos találkozásokat tartogatnak ezek a napok, amiből érdekes dolgok sülhetnek ki. Ha azt tapasztalod, hogy párod vagy családod nem annyira kiegyensúlyozott, mint te, próbáld őket megérteni, és támogatni. Nem árt, ha valami jó programot szervezel a részükre, ahol feszültségoldásra is kiváló lehetőség van.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

A hét első fele esemény nélküli, míg a hét második részében valamilyen sikerélményre számíthatsz munkádban vagy tanulmányaidban, ami esetleg extra bevételeket is hozhat neked. Ebből aztán lesz lehetőséged kivitelezni az otthonodban elképzelt átalakításokat, dekorációkat, ugyanis a család és a környezet harmóniája mindennél fontosabb számodra. Arra ügyelj, hogy csak azt akard véghezvinni, amire a környezeted rábólintott, ugyanis ha túlzott igényekkel állsz elő, abból konfliktusok származhatnak!

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Szélsőséges hangulatingadozásaid lehetnek, gyorsan váltakozva érezheted magad egyszer fenn, máskor meg lenn. Ugyanakkor mély, intenzív érzések jellemeznek. Általánosságban jól telik a hét, mindenkit képes vagy megbecsülni, sőt, ki is mondanod nyíltan érzelmeidet. Sokaknak próbálsz örömet adni, de lesznek olyan pillanataid is, amikor csalódottságot, vagy mély felháborodást érzel egyesek iránt, akiktől nem azt vártad volna, amit nyújtanak.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Önbizalmad teljében vagy, stabilitás, biztonság jellemez, nemcsak téged, hanem munkádat és magánéletedet egyaránt. Minden, amit nap mint nap teszel, szépen, aprólékosan, kreatívan készül el, környezeted is csodájára jár annak, hogy minden szempontból lehet rád számítani. Ez az érzés általában megnyugtat, dolgaid kiszámíthatóan, tervezhetően alakulnak. Csak így tovább, ne térj le a jó útról.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu