Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - november 14

Közzétéve: 2020. 11. 14. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 69 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - november 14., szombat

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(március 21. - április 20.)

Nagyon kellemes napod lesz ma. Harmonikusan, kiegyensúlyozottan telik. Jó hírek érkeznek hozzád, most a dolgok az elképzeléseid szerint alakulnak, sőt, még talán annál is jobban!

Hétvégi tipp: készítsetek együtt szendvicset a családdal, barátokkal. Az otthoni az igazi! Itt az alkalom, hogy kiszedd a nagyiból a családi receptet, amit eddig semmi kincsért el nem árult volna.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(április 21. - május 20.)

Felesleges erőfeszítéseket teszel bizonyos dolgokért, ugyanakkor, ha objektíven szemléled az eseményeket, és megérted, hogy mi miért történik, akkor megnyugszol.

Hétvégi tipp: ne hagyd, hogy elragadjanak a negatív gondolatok, tegyél ellene tudatosan! Az uszoda remek választás, ami után egy kellemesen eltöltött este garantáltan felüdít. A flörtöket se hagyd ki a számításból.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(május 21. - június 21.)

Egyre energikusabb vagy, stabilan haladsz a céljaid felé, sok elképzelésed van, elsősorban arról, hogy miként tehetnéd szebbé és kényelmesebbé a környezeted. Ne félj változtatni a megszokásokon!

Hétvégi tipp: ha már eljött az összeruccanás ideje, lazulj el, és élvezd szeretteid társaságát.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(június 22. - július 22.)

Ma mindenképpen szeretnéd jól érezni magad, de túl sok kötelezettséged van, amit el kell intézned? Lehet, hogy emiatt még délelőtt egyáltalán nem tudsz az életörömöknek hódolni, de, ami késik, az nem múlik!

Hétvégi tipp: mikor szelektáltál utoljára a ruhásszekrényedben? Itt az ideje!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(július 23. - augusztus 22.)

Energikus, harmonikus, eredményes napra számíthatsz. Elsősorban a pénzügyek terén és a családdal kapcsolatos dolgokban történnek örömteli eseményekre.

Hétvégi tipp: nagy dolgot ne tervezz be. Pihenni is kell néha, még ha nem is érzed szükségét, akkor is. Ne zsákmányold ki a szervezeted, mert pórul jársz!


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(augusztus 23. - szeptember 22.)

A Hold segítségével minden a kezedben van ahhoz, hogy a világ elkényeztessen téged. Nagyon sikeres napra számíthatsz, tele kellemes eseménnyel. Ismerkedésre alkalmas nap, akár a szerelem is kopogtathat az ajtón.

Hétvégi tipp: karrier helyett (legalább átmenetileg) válaszd a szórakozást, inkább menj el egy jó buliba, vagy látogass meg egy régi barátot.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(szeptember 23. - október 22.)

Összekötheted a kellemest a hasznossal, esetleg munkád vagy családod kapcsán kell egy rövid utazást tenned. Jól fogod érezni magad, és még akár anyagilag is sikeresen alakulhatnak a dolgok.

Hétvégi tipp: csak lazán, ha görcsölsz, nem tudod magadat adni. Mindegy, milyen vagy, milyen a hangod.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(október 23. - november 22.)

Ne ülj fel minden hírnek, ami ma érkezik, mert nem biztos, hogy igaz. Az otthonoddal kapcsolatban pozitív lépések történnek, ez most nagyon foglalkoztat téged.

Hétvégi tipp: szombaton a lakást takarítsd, vasárnap a ruhatáradat és azt is úgy, hogy áthívod az egyik barátnődet, aki rögtön el is viheti azt, ami neked már nem kell.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(november 23 - december 21.)

Még mindig tart számodra az örömteli időszak, amikor csupa kellemes dolog történik veled. Élvezed az életet, különleges programokat szervezel. Kellemes, békés nap, - soha rosszabbat!

Hétvégi tipp: légy körültekintő és vigyázz, kinek mit mondasz. Szombaton megbánthatod egy szerettedet, akit emiatt majd egész vasárnap vigasztalhatsz.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(december 22 - január 20.)

Harmonikus, boldog napra számíthatsz, örömteli eseményekkel, de légy óvatos a pénzügyekkel, mert ha nem figyelsz rá oda eléggé, könnyen kicsúszhat a kezed közül az irányítás, és felesleges költekezésbe bonyolódhatsz!

Hétvégi tipp: jó dolog a buli, de nem tiéd kizárólag a bevásárlás feladata.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(január 21 - február 18.)

Szakmáddal, vagy valamilyen hivatalos üggyel kapcsolatos problémáid adódhatnak, vitába keveredhetsz valakivel, és Te maradhatsz alul. Inkább tartsd meg magadnak a véleményedet a béke kedvéért, különben is, hétvége van.

Hétvégi tipp: ne punnyadj, vegyél erőt magadon. Amilyen rosszul indul a szombat, olyan jól fog végződni a hétvége vasárnap.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - november 14., szombat
(február 19 - március 20.)

Rengeteg ügyintézés vár rád. Papírmunkák, kommunikáció, nagyon sokat kell jönni-menni, azt sem tudod hol áll a fejed. Ez elsősorban a magányügyeiddel van összefüggésben, de megéri a fáradozást.

Hétvégi tipp: az lenne a jó, ha nem gondolkodnál olyan sokat a dolgokon, főleg most. És az sem ártana, ha nem beszélnéd le magad erről a hétvégi buliról.Bezárás