Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp november 2-től | Vírusmentes

Közzétéve: 2020. 11. 02. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 81 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Karriered ezekben a napokban felemelkedő szakaszba kerül, emberek sokasága állhat melléd, sikereket és elismeréseket aratsz körükben és erre rendkívül büszke lehetsz. Még az is előfordulhat, hogy a héten vezető pozícióba helyeznek, vagy új munkahelyet ajánlanak számodra. Óriási szívednek köszönhetően sok ember jár jól a támogatásoddal, mégis feszültséggel tölt el a tudat, hány embernek tartozol odafigyeléssel. Ne vállald túl magad!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

A figyelem és a koncentráció kiemelt szerepet kapnak ezen a héten! Fontos, hogy a különböző információkat ne csak elengedd a füled mellett, hanem beépítsd tudatodba, munkádba és hasznosítsd! A felfokozottság azonban óvatosságra int, a hirtelen döntéseket, a szétszórtságból adódó baleseteket, figyelmetlenséget tanácsos lenne elkerülni. Találékonyságodnak köszönhetően lenyűgözheted a környezeted és nagyon mély benyomást tehetsz másokra.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Kisebb-nagyobb problémáiddal nem biztos, hogy olyan embereket találsz meg, akikkel mélyen el tudsz ezekről beszélgetni, és valódi segítséget tudnak adni. Ha túl sokat feltételezel ezekről a kapcsolatokról, lehet, hogy csalódás ér velük kapcsolatban. Munkádban, üzleti ügyeidben feszültebben alakulhat a viszonyod környezeteddel, legtöbbször azért, mert könnyen felcsattantok mindenen, mélységes sértődést éreztek egymás iránt, és ebben a hangulatban meg sem próbáljátok a probléma gyökerét megtalálni. No, akkor légy optimistább, mosolyogj, ez már félmegoldás mindenre!

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Hatalmas lelkesedéssel és gőzerővel építheted karriered, ennek most van itt az ideje, de tény, hogy a pár- vagy családi kapcsolataid megsínylik ezt az időszakot. Aki kapcsolatban él, az úgy érezheti, hogy beleragadt jelenlegi helyzetébe, aki éppen egyedül van, annak most nehéz biztos alapokra helyeznie egy kapcsolatot. A hét második felében már sokkal kellemesebb élmények érnek, sikerek és elismerés a munkában és magánéletben egyaránt.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Komoly és egyben fontos érzelmi hatások érhetnek ezen a héten, melyek folyamatosan foglalkoztattak az elmúlt időszakban is. Munkád, karriered miatt sokat vagy távol otthonodtól, szeretteidtől, ami rosszul érint és akár lelkiismeret furdalást is okozhat. Ugyanakkor éppen munkád révén sokan számítanak rád, ami szintén lényeges számodra, így kettős érzésekkel viseltetsz a problémád iránt. Szerelmi életed a hétvégén fellendülhet, ha szingli vagy, nyisd ki a szemed, mert jöhet az igazi!

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Most képessé kell válnod arra, hogy nagyon kedves és bájos legyél, ha épp erre van szükség, ilyenkor pedig az jár jól, aki előbb leteszi a fegyvert! Vess be minden bájt és kellemes modort, hogy a problémák ne nőjenek az égig! A hétvégére nagyon intenzív érzések keríthetnek hatalmukba, az előző napokban tanúsított viselkedéseden múlik, hogy a szeretet, vagy az ellenállás dolgozik benned jobban. Munkádban a szorgalom és energiabefektetés hozhatja meg anyagi gyümölcsét.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

A szokásos rutin veszi kezdetét ezen a hétfőn is. A most következő napok olyanok, mint általában az elmúlt hetek, nyugtalanság, belső feszültség terheli a hangulatod. Tanácsos óvatosan közlekedni és semmit nem elkapkodni, mert kisebb balesetek, hibás lépések könnyen adódhatnak a kapkodásból. Nagy igényed lenne rá, hogy régi barátaiddal, szeretett családtagjaiddal megoszd a téged foglalkoztató dolgokat, de arra vigyázz, nehogy túl sok legyél nekik!

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Felfokozott idegállapotban kezdesz neki ennek a hétnek, ami kimagasló szellemi teljesítményben és hatalmas kreativitásban nyilvánul meg. Olyan dolgok megoldásán törheted a fejed, amelyekkel eddig nem tudtál alaposabban foglalkozni, de eljött az ideje, hogy eljuss a dolgok gyökeréhez. Családdal, otthonnal, ingatlannal kapcsolatos kérdésekre most keresd a válaszokat, melyeket könnyen megtalálhatsz.

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Minden Nyilas nehézkes napokra számíthat. Bár erővel és energiával győznéd, lelkileg kiszolgáltatottnak érezheted magad. Rengeteg munkával, kötelezettséggel járó lóti-futiban lesz részed, és munkatársaid, feletteseid, környezetedben különösen a nőneműek nem könnyítik meg a helyzeted. Bár nem lesz könnyű befogadni, mégis hosszútávon értékes dolgok bontakozhatnak ki abból, ami most még kellemetlennek hat.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Lelkileg kissé ingatag vagy, s te magad sem vagy biztos abban, hogy jól érzed magad a bőrödben, jelenlegi körülményeid között. A hét második felében önbizalmad kissé alábbhagy. Hatalmi harcokba nem érdemes belemenni, rossz vége lehet! Emberi kapcsolataid feszültek, ha egyedül vagy, akkor pedig nagy energiákat fektetsz a szerelem megtalálásába. Türelmedet ezen a téren is próbára teszi a hét, kevés rá az esély, hogy most találod meg az igazit.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Hiába a jó ötletek, idő hiányában valószínűleg nem lesz türelmed ezek megvalósításához, és a hangulat sem kedvez a koncentrálásnak, így jobban jársz, ha nem most akarod véghezvinni terveidet. A héten olyan váratlan esemény is történhet, ami azzal az érzéssel tölt el, hogy végre révbe értél, otthonra találtál. A túlpörgés következtében ideges tüneteket produkálhatsz, amit célszerű ellensúlyozni valamilyen relaxációs technikával.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Egy elég kellemetlen konstelláció rontja el jó hangulatodat keddtől. A kibontakozó konfliktus alapját a különböző világnézet, politikai pártállás, vagy jogviták szolgáltatják. Feszültséggel terhes hétre számíthatsz munkahelyeden és családoddal kapcsolatban is. Ez esetben azonban lehet, hogy az energiák, munkahelyi feszültségek rossz irányú levezetésével van a gond. Figyelj arra, hogy ne azt büntesd, aki nem része a problémádnak! Péntektől hirtelen minden jobbra fordul, érezni fogod, ahogy a terhek lehullanak rólad.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu