Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - augusztus 6

Közzétéve: 2020. 08. 06. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 48 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(március 21. - április 20.)

Szeretnél az otthonod körül néhány változást, amelyek hosszútávra szólnak, hiszen számodra nagyon fontos a szép és harmonikus környezet. Vágj bele bátran mindenféle átalakításba, nem fogod megbánni! Ez igaz adás-vételre, bérbeadásra is.

Napi tipp: ez komolyabb dolog lehet, mint ahogy eleinte tűnik, ezért is fontos az, hogy figyelmes legyél döntéseid során. Ha nagyon nem mersz lépni, kérdi ki bizalmasod véleményét.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(április 21. - május 20.)

Szerencsés lehetsz ma a pénzügyekben. Figyelj oda erre a Jupiteri segítségre, és használd ki a kínálkozó lehetőségeket! Most a pénzügyek területe az, amely a legaktívabb az életedben.

Napi tipp: oszd be az idődet, és igyekezz minden feladat végére érni, hogy a délutánod, estéd azért pihenéssel töltsd. Legközelebb pedig csak olyat ígérj, amit gond nélkül tudsz teljesíteni!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(május 21. - június 21.)

Néhány esztétikai változást szeretnél az otthonodban megvalósítani. Úgy érzed egy kis szépítés már rá férne. Ez a nap alkalmas arra, hogy ezt megvalósítsd. Vigyél haza színeket, új formákat, kreatív ötleteket!

Napi tipp: űzd el a komor felhőket a fejedből. Gondolataid csakis optimisták, előretekintőek legyenek, mert csak így tudsz továbblépni, fejlődni, gyarapodni.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(június 22. - július 22.)

Felgyorsulnak körülötted az események, és sok meglepő dolog történik ma veled, de ne aggódj, ezek mind pozitívak, ne állj ellen a változásnak. Sikeres nap vár rád, kis odafigyeléssel még eredményesebbé teheted.

Napi tipp: legyél jó hallgató, és csak akkor reagálj bármire is, ha végiggondoltad válaszod. Egy elhamarkodott mondat ugyanis elronthat mindent!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a napon remek ötleteid vannak, és nagyon jól tudsz majd alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez és fordulatokhoz, és ez a hozzáállás vezet majd a sikerhez. Sokan fognak irigyelni, de ez ne zavarjon.

Napi tipp: emeld fel a telefont, és hívd fel azt, aki fontos és hiányzik már neked. Délután egy finom pohár bor mellett kellemesebben fog telni ez a beszélgetés.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Még mindig kissé bizonytalan lehetsz. Próbálj ebben az időszakban egy kicsit lazítani, ne akarj komoly döntéseket hozni, mert ez a nap nem erről szól. Csak sodródj az árral, néha erre is szükség van!

Napi tipp: ha nem vagy a meditáció híve, válassz olyan tevékenységet, ami megnyugtat, ellazít, és teljesen kikapcsol.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(szeptember 23. - október 22.)

Pénzügyileg hozhat változást ez a nap. Váratlanul olyan támogatás érkezhet hozzád, amelyre nem is számítottál, de most megnyugtató lesz számodra ez a megoldás. Fogadd örömmel a pozitív híreket!

Napi tipp: a legfontosabb, hogy a nap minden percében legyél elérhető, mert nem tudhatod, mikor érkezik egy levél, SMS vagy hívás. Mobilodat ne hagyd otthon!


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(október 23. - november 22.)

Ma fokozottabb igényed van a békére és a harmóniára. Ösztönösen törekszel arra, hogy ezt magad körül megteremtsd, hiszen benned már jelen van ez a dolog. Jó az, ha tudsz ebből másoknak is adni!

Napi tipp: amennyiben vannak olyan lezáratlan ügyeid, amiket eddig csak halogattál, ma tegyél pontot azok végére!


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(november 23 - december 21.)

A közlekedés, kereskedelem és kommunikáció terén sikerekre számíthatsz. Rugalmasan állj hozzá az új lehetőségekhez, hiszen ezek most szerencsések lehetnek. Jupiter komoly hátszéllel támogat minden terved megvalósításában!

Napi tipp: bár a csillagok állása minden pénzügyi tranzakciódnak kedveznek ma, azért légy óvatos, és gondold át, mire költesz. Pazarolni felesleges.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(december 22 - január 20.)

Még mindig tart számodra az energikus időszak. Nincs előtted akadály, egyre újabb területeket hódítasz meg és kalandvágyó módon belevágsz szokatlan dolgokba is. Ez nem jellemző rád, de ne hátrálj meg!

Napi tipp: te is érzed már munkád gyümölcsét, igaz? Arra figyelj csak, hogy az eredményeket oszd meg azokkal, akik segítették eddig az utadat bejárni.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(január 21 - február 18.)

Ma légy egy kicsit lazább, és ne ragaszkodj a megszokott, jól ismert dolgokhoz. Hagyd történni az eseményeket, és inkább egy kicsit sodródj az árral, így figyelj és szemlélődj!

Napi tipp: bár a gyerekek ki tudnak hozni a sodrodból, előrehaladásod érdekében tegyél meg mindent, hogy mindig higgadt maradj. mivel ma biztosan lesz dolgod valamilyen formában gyerekekkel, mosolyogj sokat.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - augusztus 6., csütörtök
(február 19 - március 20.)

Az otthonod szépítésével, vagy a családod vágyainak végkielégítésével kapcsolatos költségek most lehet, hogy túllépik azt a határt, amit előre elterveztél, és ez kicsit megzavarhat. Légy megfontolt!

Napi tipp: derítsd ki, kinek mi a legfontosabb, de az adott cél, terv vagy tárgy eléréséhez mindenki járuljon hozzá valamilyen formában.Bezárás

Bezárás