Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Napi horoszkóp - február 17

Közzétéve: 2020. 02. 17. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 144 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(március 21. - április 20.)

Ma különösen igényelnéd a szeretet kimutatását, a veled való törődést. Most mégis jobban oda kell figyelned a környezetedben élő emberekre, mert akaratlanul konfliktus helyzetekben találhatod magad, s ezekből csak te kerülhetsz ki vesztesen.

Napi tipp: a mérsékletesség nem szégyen, sőt! Csak előnyödre válik. A mai napot töltsd ennek szellemében, s meglátod pozitív hatását.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(április 21. - május 20.)

Nagyon fontos, hogy csak azokkal a barátokkal tartsd fenn a kapcsolatodat, akik jóban, rosszban melletted álltak, minden hátsó szándék, vagy elfogultság nélkül. S ez igaz az üzletfelekre, vagy akár a szomszédokra is...

Napi tipp: ma bárkivel is hoz össze a sors, légy nyitott mindenre. Próbálj meg nem véleményt alkotni az első 5 perc után.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(május 21. - június 21.)

Nem ártana, hogyha a régóta húzódó feladatoknak neki kezdenél, hisz minél tovább halogatod ezeket, annál több lesz belőlük. Előbb-utóbb ezt környezeted sem fogja jó szemmel nézni, hogy kibújsz némely kötelezettséged alól...

Napi tipp: néha csak csípőből teszed a dolgod, és nem figyelsz oda az apró jelekre. Hagyd időzni agysejtjeidet egy-egy dolgon.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(június 22. - július 22.)

Munkáddal, karriereddel kapcsolatban jól alakulnak a dolgok, önbizalmadnak nagyon jót tesz az elismerés, amit még ma, vagy a napokban kaphatsz! Az este legyen szigorúan a kikapcsolódásé, menj moziba, vagy csak vackold be magad a kanapéra.

Napi tipp: ne siettesd a dolgokat, mindennek eljön a maga ideje. Ha ezt nem várod meg, könnyen elszúrhatod terveidet.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(július 23. - augusztus 22.)

Hatalmas a szeretetigényed, és ezt a fajta szükségletet most családtagjaidon próbálod kitölteni, sőt, inkább behajtani. Rendkívül kedves és odaadó leszel velük, de meglehet, hogy már-már sok is ez a törődés. Találj egyensúlyt a különféle életterületek közt.

Napi tipp: akármilyen vad ötleted támad is, jegyezd le, gondold tovább, vesd bele magad. Lehet, hogy éppen ebből fogsz a későbbiekben kamatozni.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Most munkád, tanulmányaid kerülnek előtérbe, ez fontos számodra, hisz segíti előmeneteledet. Ma olyan dolgot tehetsz, mellyel több ember elismerését tudhatod magadénak. Épp jókor jön a dicséret, kezdtél kifakulni...

Napi tipp: a hétvégén úgyis kipihented magad, és mivel ma igen jó passzban vagy, akár még túlórázhatsz is. Meg fog térülni, ne izgulj!


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(szeptember 23. - október 22.)

Igazi álmodozó válik belőled, és fogékonnyá tesz arra, hogy kicsit másképpen lásd az életet, mint környezeted. Most nagyon érzékeny hangulatban leszel, és nehezedre is esik, hogy odafigyelj a kötelezettségeidre, munkádra vagy tanulmányaidra.

Napi tipp: ha nem görcsölsz, megjön az ihlet, legyen az egy gondolat, ami csak úgy, a semmiből érkezik, és segít neked a megfelelő döntés meghozatalában.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(október 23. - november 22.)

Nagyon jól fog esni a dicséret, amit ma kaphatsz, de nehogy átess a ló túlsó oldalára! És közben ne feledkezz meg saját magadról sem, jó ötlet, ha megjutalmazod magad valamivel, egy kozmetika, vagy masszázs igazán kedvedre való lenne!

Napi tipp: figyelj oda, mit és kit kritizálsz ma. Ha nem ügyelsz a mondataidra, tetteidre, később bizony kárát láthatod ennek a helyzetnek.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(november 23 - december 21.)

A stressz senkinek nem kedvez, de te túlvállalod magad rendszeresen, ami állandó fáradtsággal, és előbb-utóbb betegeskedéssel járhat. Próbálj meg mérlegelni, jobban oszd be az idődet, és pihenj többet. Ugye megteszed magadnak azt a szívességet, hogy tartalékolsz némi időt és energiát magadra?

Napi tipp: a munka vagy a suli után találkozz a barátokkal, és oszd meg velük új élményedet, hátha ők vezetnek rá arra, amit te nem vettél észre.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(december 22 - január 20.)

Itt az idő, hogy a rengeteg szakmai feladat ellátást követően végre otthon is legyél kicsit, hiszen mostanában nem elégítetted ki vágyukat a közösen eltöltött estékkel kapcsolatban! Akár egy röpke családi összejövetelt is szerveznek a kedvedért, hiszen már olyan régen mentetek el valahová közösen.

Napi tipp: mindent befizettél? Egy csekk sem hever valahol a fiók mélyén? Nézz körül délután, és rendezd elmaradásodat.


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(január 21 - február 18.)

Munkáddal és magánéleteddel kapcsolatban elfoglaltnak ígérkezik ez a nap. Közben próbálj meg lazítani is, nem tesz jót neked, ha merev és feszült vagy. Találj megfelelő egyensúlyt, ne tégy semmiért ma többet, mint ami feltétlenül szükséges.

Napi tipp: akár munka, akár családi, otthoni teendő, végy egy nagy levegőt, és vedd számba, mi fontos, és mi nem az...


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - február 17., hétfő
(február 19 - március 20.)

Álmodozással akarod tölteni az egész napot, amit egyáltalán nem engedhetsz meg magadnak. Erőteljesen foglalkoztatnak saját gondolataid, rövid és hosszú távú terveid, elképzeléseid, és érzelmi életed is. De ideje lenne felébredni! Láss tisztán, csak így fogsz tudni előrébb jutni.

Napi tipp: önmérséklet. Erre ma nagy szükséged lehet. Tarts ki, mert ugyan nem jól indult a heted, de nem marad ilyen.


  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK  
Születésnapod és titkos szerencsecsillagod!

Bezárás